torsdag 1 september 2011

Skrattande hink

Vilken underbar dag, näst sista arbetsdagen innan jag går på min föräldraledighet. Nästan samma känsla som innan man går på semester, även om jag förstår att med barn nr två så är det allt annat än semester, men ändå, kommer bebben när den ska så hinner jag förhoppningsvis ta det lugnt några dagar mellan jobb och det nya skedet mitt liv går in i, det vill säga som tvåbarns mamma. Kan knappt förstå att det är mig själv jag skriver om, jag som över huvud taget inte ville ha några barn ska inom en snar framtid få mitt andra barn och jag ÄLSKAR det. Kan inte tänka mig något jag hellre skulle vilja än detta.
Jag har även hunnit med styrketräning, i form av rygg, bröst och biceps vilket känns jätte skönt, även om jag nu verkligen längtar efter att få köra ett konditions pass… något som är helt omöjligt just nu för sedan bebbens huvud fixerat sig så känns det som om jag har en kniv mellan benen så fort jag börjar öka promenad takten, no nice at all! Så ser ni någon komma vaggandes på SS nu på lördag så är det förmodligen jag. Hann även med att träffa en gammal kollega från World Class på lunchen, supermysigt. Och två till innan dagen var slut. Framöver blir det mer tid för sådan vardagslyx!
Väl hemma var trollet fullt av bus och när han ropat mamma se mig, X antal gånger var det bara att springa upp på övervåningen för att se vad han vill, hade dock inte väntat mig detta…..

En skrattande hink!

2 kommentarer:

  1. Är det så man ska dölja en bad-hairday? Förresten - härlig beskrivning!

    SvaraRadera
  2. Ha, ja varför inte. Den finns för utlåning om det skulle krisa någon dag.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...