måndag 12 september 2011

I väntans tider

Väntar…känner efter…väntar…inget händer, kollar för 10:e gången i spegeln om magen möjligtvis har sjunkit ned något..hmmm nej, kollar för säkerhets skull med mannen.
 hmm svårt att säg, vet inte! Var det ett diplomatiskt svar från en man eller är det som han säger?! Skit samma kollar för säkerhets skull i spelen igen men nej inget har hänt sedan jag kollade sist dvs 2 min sedan. Nu är det ju inte förrän den 15 e som det är dags. MEN JAG VILL JU VETA , mer exakt så jag kan fokusera på att göra något annat än att känna efter och springa och kolla på magen i spegeln hela dagen!
v.40

5 kommentarer:

 1. Spännande!!!! Kram Sara

  SvaraRadera
 2. En till. Du fick till inställningarna - inget "kontrollord" och inget hopp i raderna! Sara

  SvaraRadera
 3. H*n kommer när det är färdig jäst - var så säker <3

  SvaraRadera
 4. Jaha, du gör så- jag kollade inte i spegeln på slutet, förstod inte att man kunde se något så tydligt. Men visst är de sista dagarna sega. Försök att göra saker som du gillar och som får tiden att försvinna. Nu är det spännande. Är lite avis :)

  SvaraRadera
 5. Tack Sara.
  Joanna..jag vet ju det, men du vet ju hur det är, vill ju kunna förbereda sig lite.

  M.A Vet inte om man kan se, kanske bara något jag fått för mig, tror inte att jag såg någon skillnad sist. Superspänannde, särskilt att få träffa det lilla livet som jag burit runt på, längtar.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...