lördag 10 september 2011

Full rulle

Var tog dagen vägen? Är det sant att man blir lite extra koko när man är höggravid? För jag måste verkligen tänka till ordentligt för att komma på vad jag gjort idag!! Hmmmm. Eller så har jag inte gjort så mycket mer än att vila och det tyckte inte min hjärna var så värst viktigt att komma ihåg? Vad vet jag.
I vilket fall börjar det här med att vakna av värkar mitt i natten bli en vana, i natt igen. Tack och lov bara någon minut men ändå, onödigt! Låt mig sova om det ändå inte är dags för förlossning. Under förmiddagen hade jag en konstig känsla i kroppen o fick liksom aldrig tummen ur till att göra något. Eftermiddagen o kvällen tillbringades på middag hos min mans syster, skönt att bara få sitta ned och bli servad, ha någon som busar sonen trött och trevligt sällskap.
Just nu är det full rulle i magen o så klart undrar jag om det är i natt det är dags?! Är det mer vanligt än ovanligt att man föder på det utsatta datum man fått? Vet inte, men just nu skulle jag vilja veta när det är dags så jag slipper fundera på det. Håll tummarna för att jag får sova hela natten!

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...