torsdag 8 september 2011

Förvärkar

Vaknade 04.00 och kände mig lite konstig i kroppen, pigg men ändå inte att jag kände att jag sovit färdigt. För det mesta brukar jag somna om direkt men av någon anledning funkade det inte i morse. Runt fem satte vilket jag tror var någon sorts förvärkar igång. Kändes som om någon högg med en kniv i magen på mig…ja eller som jag kan gissa att det skulle kännas. Precis samma smärta som förra veckan, efter fem min lugnade det ned sig under en minut för att sedan med dunder och brak sätta igång igen. Samma tankar som förra veckan började surra i mitt huvud, inte nu, vill inte, finns det något sätt jag kan få hoppa över det denna gång? Hann även med att fundera på hur jag skulle lösa dagens shopping tur. Tack och lov avtog även den andra och jag kunde somna om. Vid förra förlossningen (som jag av naturliga skäl, även om ingen förlossning är den andra lik, jämför och kommer att jämföra denna med) gick vattnet utan förvarning och sedan var det igång. Jag hade alltså INGA känningar innan och jag skulle uppskatta att slippa det denna gång också. Bring it on när det är dags liksom, inget larv innan tack!
Min viktiga shoppingtur lyckades jag klara av…. Fick nämligen ett tips när jag läste Laila Bagges blogg om att ponchos var super när man ska amma ute bland folk och inte vill blotta sig alltför mycket. Och igår kväll när jag sprang förbi …eller jag menar ju gick förbi GinaT såg jag att de sålde ponchos där. Så nu är jag lycklig innehavare till en svart och vit och är redo för amning vart den än kan tänkas bli. ( så klart ska jag inte ha med mig den till BB, där får de stå ut) men när jag är ute på stan, eller i lekparken eller på något fik, man vet ju aldrig när det kan bli dags och då vill jag slippa känna att jag blottar mig för alla som ser mig.

2 kommentarer:

  1. Kan just se hur du SPRINGER till stan just nu haha. Men va snygga ponchos - kommer du nog bo i i höst! Tack för igår - länge sen jag skrattade så jag fick ont i magen!! Lycka till nu:-)

    SvaraRadera
  2. Tack själv, kanske var träningsvärk i magen av allt skratt o inte förverkar?
    Gick det lättare att lämna en komentar idag? Försökte ändra inställningarna.
    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...