tisdag 22 juli 2014

5,7 blev 9

Det finns en runda som jag sprang förra året vi var här på Ekerum resort. Samma runda springer jag i år. Dock är den bara 4 km så jag har lagt till några extra intervall sträckor för att öka längden till 6-7 km istället.

Men så i morse tänkte jag att jag skulle testa en av rundorna som finns här på området (5,7 km). Jag har undvikit dem för att de mestadels slingrar sig i skog samt är icke utmärkta mer än på karta då.

Så med karta något sånär färskt i minnet och med receptions tjejens -du kan inte missa där du ska svänga, 9:ans kiosk ligger precis där. Tänkte jag vad kan gå fel?

Jo ormrädd, livrädd för att trampa fel på stig Jä...N's alla rötter och liiite nervös över att någon sjuk man skulle slå ned mig... Var det inte en av de mest angenäma morgon turer jag varit ute på och just det ja, jag sprang tills stigen övergick på bebodd tomt what?!! Var var 9:ans kiosk som man inte kunde missa? Inte där jag var i alla fall.
Så vidare ut på grusväg för att sedan komma tillbaka på stigen jag redan sprungit på. Sprang den hela vägen tillbaka och så körde jag min vanliga runda.
Men trots fel orienteringen var rundan helt ok ( när jag väl var tillbaka bland människor). 
Jag sprang i fantastisk miljö och skrapade ihop 9 km istället för 5,7 km


8 kommentarer:

 1. Himla bra jobbat! Att springa i vackra miljöer kan inte vara fel.

  SvaraRadera
 2. Så kan det gå! Tur att rundan blev härlig ändå.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 3. Haha. Det där låter ju precis som jag. Tankarna går hejvilt när man får för sig att testa på nya vägar. Det positiva är ju att man oftast ökar hastigheten men också drar ut rejält på kilmetrarna! Hejja hejja!

  SvaraRadera
 4. Besök pizzeria Öland.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har vi redan gjort ;0). Tack för tipset.

   Radera
 5. Bravo & så vackert foto du visar ....
  /Kram

  SvaraRadera
 6. Härligt. Jag föredrar ju stigar. Men imponeras av er som springer själva på nya ställen. Jag är mest rädd för de "läskiga gubbarna", har ju alltid Dix med mig som ger mig tryggheten i att ingen hoppar på någon med hund. Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...