onsdag 17 oktober 2012

Dubblepass

Gårdagen bjöd på dubbelpass i from av Functional Moves och Body Step.
Båda klasserna är GALET roliga och utmanande, var och en på sitt sätt. Perfekt kombo OM man är sugen på dubbelpass. Tanken är ju att man ska gå på en klass ta ut sig så mycket som möjligt så att man inte orkar köra en klass till. Men någon gång då och då tycker jag det är alldels underbart att köra två pass, så länge man orkar hålla "rätt" teknik är det ju bara att köra.
Älskar färgen på Röhnisch linnet cosmic pink från höstkollektionen

Jag tycker att det är konstigt att fler inte hittat till FM klassen. Igår och förra veckan då jag och kollegan körde release var den iof full, men annars kan det varierar. Jag tycker att klassen är ett prefekt komplement till annan träning då många av rörelserna inte finns med på någon av de andra klasserna som vi erbjuder på gymmet. Övningarna är genomtänkta och man får verkligen använda sig av muskler som man inte ens trodde fanns.
Och så Body Step! Älskar klassen, jobbig, svettig, rolig och jag är precis klippt slut efter klassen. Precis som det ska vara!
I dag blir det vilodag för min del, lunch på stan med kollegan och sedan förskolehäng på eftermiddagen.
Vad hittar du på idag?

33 kommentarer:

  1. Bodystep... OM jag bara klarade av det. Jag får inte med mig ben och armar och jag skojar inte... Jag blir helt slut av att bara försöka följa med i ett sånt pass. Helt sjukt haha!
    Och själv har jag en hals som värker som f...n! Och jag är så jädra besviken. Får ställa in klassen ikväll och övrig planerad träning. Det suger rent ut sagt!

    SvaraRadera
  2. Step är mitt favvopass nr 1 .. så det är synd du inte kör det på lördag ...;). Sen gillar jag även styrka så BP ska bli kul för det var jättelänge sen jag körde det.
    Kör faktiskt ganska ofta dubbelpass fast ofta varierar det väldigt och ofta är ett Yogapass inblandat i slutet. Så det är perfekt stretch & lite statisk styrka.
    Skönt med ledig dag!!
    :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kör man yoga tycker jag det är perfekt att köra en klass innan.

      Radera
  3. Ska tenta läsa hela dagen, och fixa en god lunch nu...

    SvaraRadera
  4. Jag körde FM när jag bodde i Luleå, då hade vi det på gymmet jag instruerade. Det finns tyvärr inte här. Tycker också att det är grym träning, bra komplement, det väcker som du säger muskler man inte trodde fanns!

    SvaraRadera
  5. Jag vill också komma igång och träna sådär!! Har fullt upp med smyckestillverkning idag som andra dagar . . Jättekul! Så kul att det är svårt att hitta pauser för fysisk aktivitet. Promenader brukar det åtminstone bli varje dag.
    Kram Helen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Idag blev det en power walk på morgonen, det är väl ungefär det jag pallar med när det gäller träning. Sjukt omotiverad men vill egentligen vara så fin i kroppen som du är. Tyvärr blir man ju inte det om man inte ligger i. :)

      Ha en fortsatt bra dag!
      Kram Linda

      Radera
    2. Promenader är ju hur bra som helst!
      Tack Linda

      Radera
  6. jag har jobbat, sen tränat hårt på lunchen, hämtat krasslig son och nu ska jag jobba några timmar till :)

    SvaraRadera
  7. Härligt! Då är du välförtjänt en vilodag! :)

    SvaraRadera
  8. Vist är det skönt med dubbla pass och en väl förkända vila! Imorgon väntar en tuff em på gymmet med dubbla pass här oxå!
    Dagen idag blev det booty och CX som känns riktigt väl i benen, de de hade lite höstlöpning från i går kvar....
    Väl mött till veckan!

    SvaraRadera
  9. Duktig du är som kör dubbelpass!
    Jag har inte testat något annat pass än spinning än, styrketränar istället, men tänkte jag skulle prova fler sen.
    Jag har inte sett ditt mail än för mailen funkar inte på datorn men hoppas att den kommer igång snart annars hör jag av mig. Kram Suss

    SvaraRadera
  10. Underbart! Jag har aldrig gått på något av passen. Finns typ inte i denna hålan :/
    Håller med färgen på linnet är superfint!
    idag har jag tränat både simning och styrka. ta hand om dig!kram kram

    SvaraRadera
  11. Låter som riktigt roliga pass! Snygg färg på linnet!

    SvaraRadera
  12. åå vad kul med dubbelpass! Det var längesen för mig;) När jag pluggade i Umeå så brukade jag hänga många långa dubbel (trippel) pass på IKSU, det var tider det;)

    För mig blev det barnvagnslöpning med lite styrka + lite extra styrka då jag handlade på vägen hem;)

    Ha en härlig kväll!

    SvaraRadera
  13. Åh vad härligt det låter! Hoppas kunna köra såna pass framöver!! Och kommer mer än gärna på dina pass! När kör du spinning?! Vad tror du mer jag skulle fixa med min nacke av dina pass?! Stor kram vackra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag kör spinning måndagar. Vad brukar du gå på mer än spinning?
      kram

      Radera
    2. Body Pump kör jag men fixar inte alla övningar. Men kör då sånt jag klarar av för nacken medans övriga kör det instruktören visar. sen skulle jag vilja testa annat också men vet inte vad nacken klarar riktigt... vattengympa kan jag gå på också...

      Ok, måndag...vilken tid? Kram!

      Radera
  14. Härligt måste komma igång men inspirationen är noll..kram Diana

    SvaraRadera
    Svar
    1. Finns det någon träningsform som du tycker är rolig?
      Kram

      Radera
  15. Torsdag idag och igår körde jag dubbla löppass. Så idag tar jag också en vilodag. På förmiddagen är det Pappis. Öppen förskola och hemmapappor. På eftermiddagen har vi inget bestämt ...

    SvaraRadera
  16. Torsdag idag och igår körde jag dubbla löppass. Så idag tar jag också en vilodag. På förmiddagen är det Pappis. Öppen förskola och hemmapappor. På eftermiddagen har vi inget bestämt ...

    SvaraRadera
  17. Älskar också att köra Functional Moves och jag håller med.....att fler inte har hittat denna underbar träningsform!!

    SvaraRadera
  18. fräsh du ser ut!Vill ha dina armar:) haha.
    svar på din fråga jo jag har fått ett matschema men det är svårt att hålla sig till när man reser osv och vardagen är stressig, vet inte alltid hur mycket kcal maten innehåller:)
    ha en fin dag!
    Kram Nilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla!
      Det är sant, är man på resande fot brukar det vara lite krångligar. Ibalnd får man helt enkelt välja det bästa av de dåliga alternativen samt se till att ha med sig frukt och nötter =)
      Kram

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...