torsdag 11 oktober 2012

Det du föll för hos din partner...

Liten sover och då passar jag på att sätta mig en stund framför datorn, blogga, såklart, och surfa runt på lite favoritsidor. Mitt dåliga samvete säger städa, städa, städa men just nu känns det inte som om jag gör något annat än att städa, så jag sitter kvar ett tag till.
I bakgrunden har jag på efter tio med Malou, och lyssnar lite till vad de pratar om. Bingo Remér och Katarina Z är på besök och pratar relationer, en terapeut eller vad han är säger att det man faller för och förälskar sig i hos personen man lever med ofta blir det man irriterar sig mest på i slutändan…. Intressant. Vem vet, kanske är det så. Känner du igen det?
Vet att min man irriterar sig på att jag är så dålig på att diska och städa, men det har jag ju alltid varit och det kan ju knappast varit det han blev kär i. Däremot tror jag att han ibland tycker att min träning tar för mycket tid och ibland går före allt annat. Det tror jag var en sak han gillade med mig i början, att jag gillade att träna och var väldigt aktiv. Kanske ligger något i vad terapeut/psykologen säger ändå.

20 kommentarer:

 1. Haha, är det så det är? :P
  Ja du, tänk vilka detaljer man börjar störa sig på med tiden - tur det bra är långt mkt mer än det "dåliga" :)

  SvaraRadera
 2. Antar att det som menas är att man ofta fastnar för någon som har det man själv är i brist av! Om det sedan blir till ett störande moment, beror kanske på hur man utvecklas vidare som person i relationen. Det är iallafall min tolkning;-)
  Ha en skön dag, och tack för din fina kommentar på min sida!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 3. Du som gillar att baka, kolla du på "hela sverige bakar"
  Riktigt kul program!sänds ikväll, 21,
  Inspirerande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, först är det Sveriges mästerkock och sedan hela Sverige bakar. Tycker dock att domarna är lite väl hårda ibland!

   Radera
  2. Ja lite hårda kan de allt vara.
   Ska testa och baka när jag får lite mer tid över, och testa något eller några av recepten de kör med. Finns ju på recept.nu

   Radera
  3. Ja jag tänkte också testa något av det de bakar. Få se vad det blir =)

   Radera
 4. Ja så kanske det är.... :)

  Hoppas du får en fin fredag! Kram

  SvaraRadera
 5. Oj då, det kanske ligger något i det. Min sambo gillade i början hur klumpig och yr jag var, bra att jag inte glömde ta på mig byxorna och jag gick jämnt in i väggar och för rena glasdörrar, nu är detta något han irriterar sig på något otroligt mycket. Haha, har inte tänkt på det men det är ju faktiskt lite så. Jag igen älskade hur överdrivet snäll han var i början, nu är detta en av de mest irriterande egenskaperna han har då han aldrig försvarar sig. Haha, vilket kul inlägg!! ;-)
  Ha en skön start på helgen, Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha vad kul, jag kom på flera saker underdagen. Gillade hur hjälpsam min man var, nu irriterar jag ihjäl mig, man behöver ju inte hjälpa alla hela tiden ;0)

   Radera
 6. Intressant..kul inlägg kram Diana

  SvaraRadera
 7. Jag tror att Peter gillade att jag var så framåt och positiv när vi träffades, men det är inget (vad jag vet) han störs sig på idag. Han tycker med jag tränar för mycket men när vi träffades var jag en soffpotatis. Tror ändå han gillar mer att ha en partner som gillar att röra på sig än en som ligger i soffan och käkar godis (vilket jag fortfarande gör iof men inte lika ofta ;)) utan några egentliga intressen (eller kan man kalla springa på krogen intresse? För då var det nog mitt när vi träffades. ;)) :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror också och hoppas att mannen föredrar att jag rör på mig ( jag blir i vilket fall på bättre humör av det), även om jag också ligger på soffan och äter godis, inte lika ofta nu som innan vi fick barn, men visst förekommer det.

   Radera
 8. Haha, klurigt det där ;-) Killar blir ofta lite imponerade över att man "tar så väl hand om sin kropp" och uppmuntrar i början. Sedan efter ett tag går leendet i fallande riktning, när de ser vad mycket tid det tar.

  Min sambo är dock fantastisk, han stöttar mig verkligen. Visst kan jag få gliringar ibland, som: Har du tränat nu igen eller: ska du iväg nu igen (blink, blink) men det är som sagt, alltid med lite blink i ögat. Jag tror inte det skulle fungera annars, om man inte möttes på vägen. Träningen är ju för mig och antar heller inte för dig, bara en hobby. Det är en livsstil.

  Kram!

  SvaraRadera
 9. Tusen tack Karro <3

  Jag tror min make känner precis som du tror att din make känner angående träningen. Jag älskade tex att han gillade att kolla på fotboll dagarna i ända och nu blir jag nästan irriterad bara han nämner ordet match på TV, så de kanske stämmer litegrann :P
  Kramar

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...