fredag 4 maj 2012

Med risk för att verka riktigt pantad

Så tar jag chansen för jag behöver verkligen hjälp.
Jag kan för mitt liv inte få denna Nike + ipod app att fungera, är det någon som testat den?


Jag har tryck och tryckt och tryck och tryck men det händer ingen ting, vad har jag missat? Varför kan det inte bara vara enkelt, dvs trycka ok efter ett löppass? Hur svårt kan det vara liksom???

6 kommentarer:

 1. Jag har den där. När du lagt i mojen i skon, så måste du koppla den till iphonen/ipoden, men det gissar jag att du gjort? Sen trycker du på något av passen, väljer musik (eller hoppar det om du är som jag och har spotify) och då säger den att du ska röra dig för att aktivera sensorn. Sen trycker du på play. Efter passet kan du kalibrera den. Det vill säga, vet du att streckan du sprungit varit 5 km, men Nike+ visar nåt annat så trycker du på kalibrera och ställer in att streckan du faktiskt sprungit var 5 km. :) Hoppas du fattar av min kassa förklaring. haha. Annars står det ganska bra i instruktionsboken hur det ska funka. Good Luck!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ;0) jag fattar, tack snälla.

   Radera
 2. Du behöver inte känna dig pantad. Jag fick inte ens min runkeeper att fungera som jag vill.. :)

  SvaraRadera
 3. Jag har använt den till min telefon - dvs bara iPhone och Nike plus. Är inte jätteimpad, men visst funkar det. Den mäter inte helt rätt, men bättre än att springa utan.
  Fördelen med telefonen är att man slipper extra chip, armband och dylikt.
  Jag har också kört kalibrera, men den lär sig inte helt. Vissa sträckor gånger det bara 10 meter, andra 100 (på samma sträcka alltså).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha, då ska jag inte använda den. Gissar att jag bara blir irriterad om den inte visar rätt.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...