onsdag 7 november 2012

Spinning Magi!


Jag bara måste berätta om gårdagens spinning pass. Då jag hoppade in och vickade för en kollega som är på semester.
Jag hade precis kört en BS klass där vi tryck in en extra låt plus athletic delen så trött var bara förnamnet. Jag tryckte snabbt i mig en banan och bytte sedan kläder. Tog ett djupt andetag och laddade om för en härlig spinning klass.
I salen möttes jag av några av mina stammisar, eller mina och mina. De kunder som kör mycket spinning och går runt på alla klasser såklart men ni vet vad jag menar. Men det var även helt nya spinning kunder som aldrig tränat för mig, kul!
Vi hade två berg som skulle bestigas med olika utmaningar längs vägen och när kunderna under första stigningen börjar skrika och peppa varandra DÅ gick jag igång ordentligt.
Det är inte ofta deltagarna skriker högt och peppar men när det händer, underbart!
När vi sedan tog oss an berg nr två var stämningen i salen HELT galet härlig. Jag peppade för allt vad jag var värd, kunderna, tog i, slet, skrek rakt ut och peppade varandra om vart annat.
Ja ni som var där vet vad jag menar.
Spinning magi.
Det är inte ofta jag blir rörd till tårar under en spinningklass, men oj, oj, oj vilket känsla.

18 kommentarer:

 1. Spinning är underbart! Svettigt, roligt och effektivt...

  SvaraRadera
 2. Wooow vilken magisk känsla!! Underbart!! :)

  SvaraRadera
 3. Åh! Träning när den är som allra BÄST! Att peppa och peppas... jag FÖRSTÅR att du blev rörd till tårar. Härligt att läsa! :

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig stämmning du lyckades skapa! Känn dig stolt och spara minnet som uppmuntran och motivation i framtiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vare deltagarna, tur att man skriver ned så man kan läsa de gånger man känner att man kanske borde lägga ned som instruktör....

   Radera
 5. Åh, den spinningklassen skulle jag velat vara med på!! Så häftigt!!! Ser fram emot måndag, hoppas bara min dumma förkylning är borta tills dess!!
  Kramar!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja hoppas, annars tar vi det en annan gång ju.
   kram

   Radera
 6. ÅH vad härligt! Jag förstår att du var rörd till tårar. Det är något så speciellt med stammisar som verkligen peppar och kör gärnet.
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Det passet hade jag velat vara med på! Exakt vad jag är ute efter! :)

  SvaraRadera
 8. Jag älskar när man peppar varandra, det är så underbart. Jag är nog lite för feg för de, men brukar hänga på när någon annan börjar iaf :P Förstår orecis hur du menar. Det gör jag även när det gäller geishan, för jäkla god :P

  SvaraRadera
 9. Härligt :) Jag var på ett spinningpass som var så bra i veckan både ledare och deltagare. Passet hette spinning,puls, intervall.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...