måndag 19 november 2012

CXWORX dag 1

Vad jag älskar att vara på utbildning!!
I lördags startade jag tidigt från Linköping för att ta mig till Stockholm och cxworx utbildningen.
Jag tror inte att det spelar någon som helst roll hur länge man har instruerat, jag blir ändå nervös inför varje ny utbildning. Ni vet sådär härligt pirrig i magen, med en skräckblandad förtjusning över att få lära sig något nytt men även att bli granskad i minst lilla rörelse, bedömd, utvärderad. Helt enkelt att ta sig lååångt utanför sin bekvämlighets zon och så tillbaka in igen. Lite tryggare och med massa ny kunskap.
 I just love it!
Hanna Lennartsson var vår lärare för helgen vilket kändes riktigt bra då jag tycker att hon är en grymt duktig instruktör.
Vi drog ganska snabbt igång med fösta klassen som leddes av Hanna, sedan tilldelades vi de låtar som vi skulle presentera inför gruppen under helgen. En låt för lördagen som skulle filmas och en ny låt för söndagen.  Det var full fart från morgon till kväll med att sätta koreografi, teknik, rätt coachning, set up cues, follow up cues osv.
Till slut var både kropp och knopp helt slut av att nöta rörelser, slipa på teknik och tänka nytt, nytt, nytt!
Det var riktigt skönt att bege sig till hotellet efter en dag av härligt hårt slit. Att få i sig lite mat, träna lite mer och så bädda ned sig i hotellsängen. Första natten utan min minsta…. Här skulle det sovas
Men inte, jag låg och vred mig länge innan jag somnade, sedan lyckades jag med konst stycket att vakna en gång i timman. Så det var inte en utvilad Karro som tog sig ned till frukost buffen vid 07.00 på söndags morgonen.

Fortsättning följer

18 kommentarer:

 1. Vad spännande med ny träningsutbildning!
  Du måste ha gått en massa kurser nu...
  Hoppas du har fått sova bättre inatt! Kram Suss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Massor, men det är SÅ kul!
   kram kram

   Radera
 2. Typiskt det där när man verkligen har chansen att sova ostört så går det inte. Slår aldrig fel! Kul med utbildningen i varje fall....och hotellfrukost-gott!

  SvaraRadera
 3. Alltid kul att lära sig nytt!

  SvaraRadera
 4. Kul med utbildning och lära sig något nytt, att få gå ur sin zon lite grann, lärorikt!

  SvaraRadera
 5. Det är läskigt att ta sig utanför bekvämlighetszonen, men som du säger SÅÅÅÅ värt det när man är klar! :-D

  Kram M

  SvaraRadera
 6. Låter spännande! Alltid utvecklande när man utmanar sig själv!

  SvaraRadera
 7. så himla skoj med utbildning!

  SvaraRadera
 8. Åh vad kul med den utbildningen! Les mills håller alltid så hög standard på sina utbildningar. Kan tänka mig att det kändes i kroppen dagen efter ;) satsar du på att instruera passet sedan eller är det mest för intresset?

  Har för övrigt haft svårt att få in kommentarer på din blogg för har haft nått fel på mitt program och kommentarfunktionen. Jag fortsätter dock läsa ivrigt var dag! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas absolut att få köra en cx under vårterminen, så kul!

   Radera
 9. Åh, att ta sig utanför bekvämlighetszonen och tillbaka gör VERKLIGEN att man växer! Den där utbildningen lät härlig - men TYPISKT att du inte fick sova!? :(

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...