söndag 25 november 2012

S som i


Step bräda!
Jag har en alldels egen ståendens i källaren. Tanken när jag köpte den var att den flitigt skulle användas. Det gjorde den absolut under andra halvan av andra graviditeten då jag allt som oftast tyckte att det var mycket skönare att träna hemma än att ta mig till gymmet.
Men nu var det lääääänge sedan jag använde den.
Hur som älskar jag step, body step eller ett riktigt roligt step pass. Jag hoppas verkligen att stepklasser kommer stanna länge, länge på gymmen och även få en come back!

10 kommentarer:

 1. Perfekt S för dig vännen!! Kram Sara

  SvaraRadera
 2. Jag har oxå en bräda hemma, använde den när vi bodde i huset. Nu blir de lite omöjligt tyvärr :S Jag använder den dock till mina tåhävningar, hehe! Ha en fin kväll!kram

  SvaraRadera
 3. Jag älskar också step-klasser i alla dess olika former! Dessvärre klarar inte mina knän av det och det känns jätte tråkigt. Funderar dock på att testa igen för nu var det några år sedan. Får väl ha den riktigt lågt.

  Trevlig kväll! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, testa. Det går ju alltid att gå ifrån klassen om det gör ont.
   Kram

   Radera
 4. Så många olika saker jag får komma i kontakt med här i din blogg! En annan har ju bara trappor och trädgårdsredskap när det ska tränas! Inte riktigt sant för det står en roddmaskin ute vid bastun, men den sliter jag inte på...
  Ha en bra dag!
  Melodys matte

  SvaraRadera
 5. Step är bland det roligaste träningspasset jag vet!! Har ju inte kunnat träna det på ett tag dock pga benhinnorna. Men ska nog försöka igen på torsdag .. Känns lite bättre men ska ändå ta det försiktigt!
  Hade varit så kul att gå på ditt pass!!
  :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...