torsdag 18 november 2010

Hur tänkte du nu?

En sak bland mycket annat som jag tycker är spännande är kost.
En kollega som ständigt går på någon sorts diet, sprang precis förbi i korridoren utanför mitt rum och skrek att hon var hungrig då hon inte ätit något på hela dagen!!!

1.      Hur kommer det sig att man kl 15.30 kommer på att man inte ätit något på hela dagen?
2.      Vad räknas bullen hon åt i förmiddags till kaffet och chokladbollen hon fick i sig till lunch som? Ingen ting antar jag.
3.      Hur kommer det sig att hon inte går ned i vikt utan snarare tvärt om?
4.      Hur tänker hon?

Jag har så svårt att förstå hur denna ekvation går ihop. Så mycket bättre hon hade mått om hon ätit frukost, någon frukt eller smörgås till förmiddagsfikat, en vettig lunch och ett nyttigt mellanmål under eftermiddagen, i stället för den dubbla kebabrullen som hon just nu vräker i sig. Hur kan man i sin vildaste fantasi tro att man går ned av denna kosthållning eller snarare varför fortsätter man på samma sätt när man inser att vågen inte visar mindre utan snarare mer?
Någon som har något bra svar?

1 kommentar:

  1. Frågan är väl snarare hur fan DU tänker när du försöker att skriva ett drygt elakt blogginlägg om en kollega när du inte ens stava till de mest simpla orden i svenskan. Frågan är väl hur DU klarar av att ha ett sådant "seriöst" jobb när du inte ens är kapabel till att stava bättre än en lågstadieelev? Så pinsamt! Men det är väl så som det ofta sägs, att personer som måste hacka på andra är mest osäkra själva. Ännu mer pinsamt!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...