onsdag 7 januari 2015

Tillbaka till vardagen

Så har även denna härliga ledighet nått sitt slut.
Hade som alltid gärna haft ytterligare ledighet tillsammans med familjen, men det blir att längta till mars och kommande Thailandsresa.
Det har blivit lite för mycket vila och djupdykning i choklad för min smak under ledigheten, å andra sidan är det själv valt. Men nu ska det bli riktigt skönt att komma igång ordentligt med träning igen. 

Elle mat och vin damp lämpligt ned i brevlådan idag, med många fräscha inspirerande rätter, ska absolut testa några av recepten. Hoppas även kunna lägga upp bilder och recept här även om jag tycker att det är svårt att fota mat, det brukar inte bli så rättvisa bilder.

Del av dagens frukost, fick jag i alla fall till med hjälp av en app till instagram. Chiapudding, ( bestående av mjölk och kardemumma) samt blåbär och mango.7 kommentarer:

 1. Så härligt att ha en resa att se fram emot.
  Skulle också behöva ta tag i både mat och träning. Kom igång bra med träningen men nu har jag åkt på värsta förkylningen så det är bara att vänta.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Glömde ju av att svara på din fråga tidigare när jag kommenterade. Blev helt inne i din fråga ;)
  Klockan är bra, men pulsbandet är knas. Imon ska jag testa och simma med den �� vad är det för app du använt ? Superfint!

  SvaraRadera
 3. Åhh underbart med Thailand igen!!! Vart ska ni ?? Har själv inte varit hemma mer än fem dagar och kollar redan nya ..;) Är inte mätt på det landet än!! Finns så otroligt mycket kvar att se och göra.
  Ha en fin helg !!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Låter underbart med Thailand! Det är alltid bra att ha något att se fram emot! Hihi <3 Kramar Petra o Trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Å vad härligt med en resa att se fram emot. Det är inte långt till mars. Kram.

  SvaraRadera
 6. Mysigt att ha en resa att se fram emot ...
  /Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...