onsdag 3 december 2014

Spenatsallad med parmesanost

I helgen gjorde jag en mycket enkel, men alldeles ljuvlig sallad till middagen.


100 g babyspenat
50 g sockerärter
50 g parmesanost

Till dressing
1 msk vitvinsvinäger eller äppelcidervinäger
1/2 tsk honung
3 msk olivolja eller rapsolja

Gör såhär
1. Lägg spenaten i en skål. Strimla sockerärtorna fint och blanda ned i spenaten.

2. Vispa ihop vinäger, honung och olja. Häll dressingen över salladen och blanda runt

3. Strö hyvlad parmesanost över salladen och servera genast

7 kommentarer:

  1. Oh, lät gott, tack för tips!
    Kram Jennifer

    SvaraRadera
  2. Åh så gott!! Det där passar mig!

    Nattinatti och kram! Anna

    SvaraRadera
  3. Tack för bra tips! Låter supergott! :)

    SvaraRadera
  4. Enkla smarriga salladsrecept kan man aldrig få för många av! Lätt att man fastnar i gamla vanor! <3 Tack för tipset fina du! Kram Petra

    SvaraRadera
  5. Låter mumma. Älskar parmesanost. Kram.

    SvaraRadera
  6. Så gott !! Det godaste är ofta det enklaste ..
    Älskar sältan av ost i sallader.
    :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...