torsdag 25 september 2014

Det här med rädslor

Jag brukar inte fundera så mycket på saker och ting utan allt löser sig alltid på något sätt och om det mot förmodan inte gör det så får man agera därefter.

Men så är det det här med min flygrädsla. Den är gränslös, på snudd till helt galen och jag har sedan jag bokade senaste resan varit lite orolig. Men Ving har jag flugit med innan och de brukar funka alldeles utmärkt.
Tills...

Mannen berättar att det flyg vi åker med denna gång är ett turkiskt flygbolag, närmare bestämt free bird. Hur fan kunde jag vara så dum att jag trodde Ving flög med samma bolag som från Arlanda? Hade jag vetat hade jag ju såklart valt flyg från Arlanda, men icke. ( någon som har någon positiv erfarenhet av det bolaget?)

Jag har målat upp alla tänkbara skräckscenarier som alla slutar med katastrof. Och så var det ju det här med att inte överföra min rädsla till barnen, utan det gäller att vara lugn och glad som vanligt.

Om jag inte skulle älska att vara utomlands så fantastiskt mycket, skulle jag såklart aldrig flyga. Men jag får hoppas att det går vägen även denna gång.

( vill veta om ni har dålig erfarenhet av flyg bolaget också)


9 kommentarer:

 1. Jag vet att Turkish Airlines har mycket gott rykte. Så kanske alla turkiska bolag är bra. 😊

  SvaraRadera
 2. Lider med dig, det är skitjobbigt att inte ha kontroll. Men det KOMMER GÅ BRA! Jag säger som Life by Jo här ovan, jag vet att Turkish Airlines har gott rykte. Ni kommer få det fantastiskt, visualisera själva semestern, inte resan dit!

  SvaraRadera
 3. Så mycket som jag flugit i mitt liv så finns alltid en nervositet iaf...
  Jag har nog aldrig hört något om dom...
  Jag håller med ovan se fram emot semestern med familjen och avkopplingen

  Trevlig helg
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Så svårt detta har ingen erfarenhet av denna rädsla inte heller flygbolaget,men...Även jag håller med JoHo & Villa Ell ♡

  /Kram

  SvaraRadera
 5. Åh vad jobbigt att behöva känna så. Att semester och ledighet utomlands samtidigt måste förknippas med något så ångest-laddat. Har ingen erfarenhet av det bolaget. Hoppas du kan släppa oron lite. Kramar

  SvaraRadera
 6. Jobbigt och ha det så. Det förstör ju semestern lite på något sätt. Du skall se det går bra.

  SvaraRadera
 7. Min man ÄR flygrädd!! INTE KUL! En sobril och en whisky hjälper =)

  Trevlig helg och kram! Anna

  SvaraRadera
 8. Usch ja, jag gillar inte heller att flyga. Jobbig situation det där. Kram.

  SvaraRadera
 9. Jag har inte hör talas om bolaget, men det kommer gå bra fina du <3 sänder all kraft och kramar till dig <3

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...