söndag 22 juni 2014

Nyttiga frukost våfflor

 
Såhär i sommartid när trädgården dignar av bär, var denna frukostvåffla ett helt ok alternativ till gröten och äggröran.
 
 
 
 
Till 1 port ( i minsta laget så jag rekommenderar dubbel sats)

2 ägg
1/2 banan
1 dl havregryn
( jag hade även i lite kanel, men det kan man lika gärna pudra över om man vill)

Vispa ihop äggen
Mosa bananen och vispa ned i äggsmeten.
Rör sedan i havregrynen.
Grädda i våffeljärn och servera med valfri frukt och bär

8 kommentarer:

  1. En riktigt god start på dagen. Kram.

    SvaraRadera
  2. Älskar våfflor! Så gott!!

    KRAM Anna

    SvaraRadera
  3. Lät spännande! ska provas.
    kram Helena

    SvaraRadera
  4. Ser så gott ut! Bra med lite frukostvariation. Jag tenderar att nästan alltid äta det samma.... Hoppas du mår bättre. Kramar

    SvaraRadera
  5. Mmmm, våfflor till frukost. Hur gott lät inte det?
    Kram Helén

    SvaraRadera
  6. Mums lät hur gott som helst! :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...