Såhär i sommartid när trädgården dignar av bär, var denna frukostvåffla ett helt ok alternativ till gröten och äggröran.
Till 1 port ( i minsta laget så jag rekommenderar dubbel sats)
2 ägg
1/2 banan
1 dl havregryn
( jag hade även i lite kanel, men det kan man lika gärna pudra över om man vill)
Vispa ihop äggen
Mosa bananen och vispa ned i äggsmeten.
Rör sedan i havregrynen.
Grädda i våffeljärn och servera med valfri frukt och bär
Gott gott!! :P
SvaraRaderaEn riktigt god start på dagen. Kram.
SvaraRaderaGottit - Måste testas/Kram
SvaraRaderaÄlskar våfflor! Så gott!!
SvaraRaderaKRAM Anna
Lät spännande! ska provas.
SvaraRaderakram Helena
Ser så gott ut! Bra med lite frukostvariation. Jag tenderar att nästan alltid äta det samma.... Hoppas du mår bättre. Kramar
SvaraRaderaMmmm, våfflor till frukost. Hur gott lät inte det?
SvaraRaderaKram Helén
Mums lät hur gott som helst! :)
SvaraRadera