onsdag 11 juni 2014

Livet i 190

Fem arbetsdagar kvar innan semestern, galet mycket att göra på jobbet. Samtidigt som jag trycker in ny koreografi nattetid till de nya releaserna på mitt andra jobb, som instruktör på world Class i Linköping. 

Någon stans mitt uppe i allt detta så vet jag ju att jag gör det för att det är så förbannat roligt och ger mig SÅ mycket mer än vad det tar av mig. Men ibland, bara ibland skulle jag behöva klona mig om så bara för en liiiiten stund.


Det finns ju så mycket som är roligt.
 Som ikväll till exempel, har jag temat body step med en kollega. Det ger så mycket energi så att leva utan det är inte ett alternativ. Så mycket lycka, kärlek, glädje, kämparanda och värme, som deltagarna på klassen bidrar med. Har du aldrig testat gruppträning tycker jag absolut att du ska göra det.

3 kommentarer:

 1. Här går det också i 190!! Inte bara med träning utan allt med jobb, familj, aktiviteter mm mm
  Så skönt med fem dagar kvar :-)
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Var rädd om dig .. Förstår nu hur mycket tid det läggs ner på att vara instruktör. Får hela tiden förfrågningar om att lära mig nya pass, utbildningar på gymmet hela tiden men någonstans måste jag stoppa. Vill så mycket men finns inte tid när man har jobb, familj & många fler intressen.
  MEN det är ju så kul och man får ju så mycket tillbaka som du säger. Hade ett sådant pass igår, var så lycklig, lite lyrisk efter. Brukar tacka mina deltagare för det!!

  Ha en härlig dag!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja den här tiden på året känns det som att allt går i en väldans fart. Skönt du är så nära semestern :). Ha det gott! Kram Jennifer

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...