300-400g halloumiost
1/2 dl pinjenötter
50 g rucolasallad
50g parmesan
Röd pesto
1 burk soltorkade tomater i olja (185g).
Salt och svart peppar.
1.
Häll hela innehållet i burken med tomaterna i en bunke och mixa med stavmixer till en pesto. Smaka av med salt och svartpeppar.
2. Rosta pinjenötterna i några minuter i en torr och het stekpanna.
3. Skiva halloumi och grilla den på båda sidor, tills den fått fina gyllene ränder.
4. Lägg upp ruccolasallad på ett fat, fördela den grillade halloumi över och klicka på tomat peston. Strö över pinjenötter hyvla sedan över rikligt med parmesan.
Halloumi tillhör sommaren!!! Älskar det!
SvaraRaderaHa en bra start på veckan
Kram Sandra
Mmm, ser så gott ut! Grillad halloumi är ju underbart gott.
SvaraRaderaHa en fin dag! Kram Jennifer
Halloumi är ju bara så gott. Hela familjens favorittillbehör till grillat. Kram.
SvaraRaderaVad himla gott och enkelt det låter, just nu är jag totalt insnöad på allt med ost + sallad... tex chevresallad, MUMS! Tack för det här tipset:)
SvaraRaderaKram
Ser jättegott ut =) Har aldrig testat halloumi, måste göra det. Blir det så där krämigt emellan? Kramar till dig <3
SvaraRaderaMumms så gottit & vilket vackert foto/Kram
SvaraRaderaGud va gott det där såg ut !!
SvaraRadera