tisdag 27 maj 2014

Nytt på hyllan

Hittade dessa två godingar när jag var och shoppade igår kväll.



Jag blev så till mig att jag glömde kolla innehållsförteckning och nu när jag tittade inser jag att de innehåller lite väl mycket onödigt socker. 

Har testat arla kesellan och den var helt ok, men söt såklart.
Blir att äta vanlig neutral kesella istället och smaksätta själv med färska bär. 
Mycket bättre mellis.

Har du testat någon av dem? Om, vad tycker du om dem?

10 kommentarer:

  1. Kvarg och kesella äts en del här hemma men bara naturell. Jag brukar blanda min kvarg med keso och bär, gott! Kram Suss

    SvaraRadera
  2. Inte provat, kör på naturell med bär och nötter i :)

    SvaraRadera
  3. Jag gillar inte att det är så mkt socker. Köper alltid naturell och sen tillsätter jag bären själv. Det blir för sött för min smak. Gillar blåbär!

    KRAM Anna

    SvaraRadera
  4. Ja, vi kör ibland med vaniljkvarg till paj istället för glass eller vaniljsås. Men insåg för ett tag sen att kesellan innehöll lika mycket socker som glassen. Lindahls är lite bättre och de har dessutom kommit med en ny variant utan socker trots smaksättning. Kram

    SvaraRadera
  5. Jag tycker att de smaksatta är godast, men de är ju så klart inte så nyttiga. Har ej testat de du visar. Kram Stina

    SvaraRadera
  6. Har inte testat men de ser smarriga ut :-)
    Kram Helén

    SvaraRadera
  7. Dom såg smarriga ut:) såg att Arla kommit med ny lättkesella som ska vara "krämig" och 11%protein, ska testa i helgen och köpa! Ha en skön helg:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har smakat Arlas nya lättkesella och måste säga att den var inte så sträv som den vanliga. Det får bli Arlas nya framöver. 😊/Johanna

      Radera
  8. Jag slevade i mig vanilj Arla kvarg. Riktigt god!
    Men magnum mandel är godare :)

    SvaraRadera
  9. Visst känner man sig lite "lurad" när man köper saker man tror ska vara "hälsosamma" så visar det sig helt tvärtom .. ;). Har inte provat dessa, är ju så smidigt att göra egen bärkvarg. Jag brukar värma bär och blanda med kvargen, blir så himla gott!! :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...