lördag 28 juli 2012

Inte alltid pigg

Lördagsmorgonen startade som så många andra lördagsmornar med spinning/body pump klass. Jag älskar verkligen att instruera den klassen, alltid fullt med träningsugna deltagare och en härligt upplägg. Men i morse var jag trött, tror aldrig jag varit så trött på en klass innan. När jag satte mig på cykeln undrade jag tyst för mig själv hur i hela världen jag skulle kunna genomföra klassen. Det gick såklart, efter 10 min var jag pigg och träningsugen som vanligt. Men vilken läskig känsla, att vara så trött. Det är ju jag som instruktör som ska peppa och få alla andra att orka, frågade en kollega som varit med på passet om det märktes. Som tur var sa han nej.Jag hade iof inte trott något annat, då man som trött småbarnsmamma är van att ibland behöva bita ihop;) och så blir man ju betydligt piggare när man väl tränat klart Ha en härlig lördag i värmen

13 kommentarer:

 1. Imponerande att ni klarar att peppa er såpass mycket så ni blir pigg även om ni inte är det. Vi "vanliga dödliga" kan ju faktiskt bara skita i träningen om vi har sömnbrist eller vad det nu må vara (även om vi inte BORDE göra det) ;-))

  Kram M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lovar att alla skulle fixa det om man väl står därframme och leder passet. Det om något får i alla fall jag en kick av

   Radera
 2. Själv vaknade jag så trött, men efter frukosten och lunch sedan lugn och ro, så började jag komma tillbaka i energin.
  Sådana här lugna dagar behövs innerligen..

  Kram

  SvaraRadera
 3. En jobbig känsla när man inte "får" vara trött (då man känner sitt ansvar). Säkert märkte ingen något, ni är så proffsiga att dölja sånt.. ;)
  Men det måste vara ett härligt sätt att börja en lördag på!
  =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är verkligen bästa sättet.

   Radera
 4. Du är så duktig! Nu ska jag ut på min runda i skogen, det är så skönt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt med en runda i skogen.

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 5. Känner igen känslan av den förlamande tröttheten. Senast igår efter 11 timmars bilresa. Sömn i fyra timmar för att sedan gå upp med lillkillen. Kände mig bakis under hela dagen. Som tur var behövde jag inte träna ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Många och långa bilresor kan ju absolut vara en bidragande orsak.

   Radera
 6. Det är helt klart baksidan av att jobba som instruktör. Det finns liksom inget utrymme för att inte vara på topp. Bra gjort att du lyckades i alla fall! Jag brukar också känna så ibland, speciellt när jag har helgklasser och man egentligen är sugen på att ligga kvar i sängen eller slappa. Tur att deltagarna finns sånna gånger :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur, hade inte de funnits hade jag nog inte tränat den dagen;0)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...