måndag 4 juni 2012

Träningsvärken

kom som ett brev på posten, vad hade jag räknat med??
Jag har inte tränat på över en vecka och så körde jag ett Body Pump pass, eller rättare sagt jag var med på kvartalen och tog det VÄLDIGT lugnt.  
Men det ÄR inte roligt att träna när foten till och med gör ont av att stå på och visst man ska tänka positivt och se allt från den ljusa sidan och bladi, bladi bladi, bra så. ABSOLUT, kan bara hålla med, men det är lättare att göra när man har en fungerande kropp. Mindre lätt när något ständigt gör ont grrrrrrrrrrrr. Vill så gärna bli bra nu, hur svårt kan det vara för benen i foten att läka ihop? Tydligen jättesvårt!
Hur som är det skönt att ha lite träningsverk och jag får nog ta mig till gymmet för att köra lite styrka under veckan tror jag. Sittande övningar såklart för att belasta foten så lite som möjligt!
Gissar att min frustration sitter i att jag vill springa, spring, springa, springa långt, kort snabbt, uppför backar, nedför backar, förbättra mina tider. Normalt brukar man ju kunna få lite övningar för att skynda på rehabiliteringsprocessen men när vila är enda som hjälper då hjälper inte det starkaste pannbenet i världen om det enda man vill är att röra på sig.

Ha en fin måndag och jag lovar att sluta gnälla nu ;O)

21 kommentarer:

 1. Du får gnälla! Jag förstår dig, skulle må precis lika dåligt! :( Stackars! *skickar över lite bli-frisk-fort-energi*

  SvaraRadera
 2. Åh jobbigt! Träningsvärk är inte kul!
  En fråga.. Min fot har börjat värka på andra sidan nu (samma fot) och det gör så j...a ont att jag knappt orkar tänka tanken att gå igen. Hur kändes din fot?

  SvaraRadera
 3. Jag förstår verkligen din frustration! Jag håller tummarna på att du snart ska bli bra!

  SvaraRadera
 4. Och förresten så vet jag hur det känns med frustration över fotvärk, men det förstod du säkert.

  SvaraRadera
 5. Tusen tack för svar! Jag hoppas att det bara är en sträckning eller inflammation i foten och att det ger sig. Känns inte som du beskriver (stackare!) Gör inte ont vid vila, bara då jag belastar. Inte så konstigt egentligen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det är ju inte så konstigt... hoppas det går över snart. Skönt att det inte låter som samma =)

   Radera
 6. Ja gnäll på bara. Man får göra det, och det brukar kännas bättre efteråt. Fast för foten kan det lönas att smöra lite :)

  SvaraRadera
 7. Åter igen.....Vattenlöpning!! Och jag förstår din frustration men prova vattenlöpning. Dels är det jobbigt och du blir garanterat trött och det ÄR skonsamt för kroppen, då du inte belastar dina ben och fötter. Det ger en "viss" styrka oxå då vattnet ger bra motstånd. Och det är inget gnäll bara ett tecken på att det finns en tävlingsmänniska i dig men lyssna nu på kroppen och vad läkaren säger ett bra "stalltips".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag får nog fasen ta och testa vattenlöpning.

   Radera
 8. Hoppas verkligen det blir bättre snart!! Förstår din frustration då det ju är lite svårt att vila en fot helt och hållet eftersom man ändå måste använda den ganska så mycket även om man inte tränar.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det, för att inte tala om allt jagande efter barn;)

   Radera
 9. Usch, jag tycker så synd om dig. kan inte foten bara ge med sig någon gång. Lider verkligen med dig <3
  kramar

  SvaraRadera
 10. Eller hur, lycka att vakna imorgon och ha en bra fot. Hoppas på det.

  SvaraRadera
 11. Stackare!! Har du fått den röntgad??
  Sv: skitbra skor för mig!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nops... men den börjar ju bli bättre.
   Måste också köpa nya =)

   Radera
 12. Stackare, förstår din frustration kram Diana

  SvaraRadera
 13. Hoppas också att din fot blir bra snart. Jag känner så väl igen frustrationen som kommer när man inte kan eller får träna. Då vill man ju bara extra mycket. Men VILA, det är nog enda vägen.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...