måndag 16 februari 2015

Varningsklockor

Jag är KATASTROFAL på att lära mig namn och alla dessa "knep" folk lär ut i tid och otid hjälper inte... Ofta blir det ju en sak till att hålla reda på och så det där namnet som jag ändå inte lyckades komma igår.

Men förra veckan när jag glömde mina tre närmsta kollegors namn, reagerade till och med jag.

Eller 

Jag blir superirritetad när jag går på pass och instruktören inte sätter koreografin, alltså en miss här eller där är ingen fara bara de hittar tillbaka.

För ett par veckor sedan blev det precis svart på mitt cx pass. Jag visste vad jag skulle göra, men låten? Jag hade aldrig hört den förut. Det kan hända lite nu och då men en sekund senare vet jag vad jag ska göra, men inte den gången!
Jag har kört passet både innan och efter utan problem men.

Att jag tränar förmycket avböjer jag mig gärna råd om.
Jag funderar istället om det är att jag arbetsmässigt befinner mig på en plats jag inte önskar just nu, att jag bitit ihop lite för länge. Men inte tappar man minnet  av en sådan sak? Och stressad, nej det är jag inte.

8 kommentarer:

 1. Låter som nåt du bör ta på allvar. Det finns ju olika typer av stress och jag är helt övertygad om att befinna sig där man inte önskar skapar stress. Träningen väger nog upp den skulle jag tro.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Låter nog som att du är stressad men det kan ju vara inre stress. Mycket att tänka på med jobb, barn, hem mm. Jag tror dock att träning är en avkoppling (för mig i alla fall). Har sett många som varit utbrända och det har varit på olika sätt. Var rädd om dig! Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Något undermedvetet ligger nog och trycker på dig... tror också på en inre stress då du befinner dig på en plats du inte trivs på!

  Ta hand om dig
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Håller med övriga. Det är nåt du bör ta på allvar. Ta hand om dig och var snäll mot dig själv.

  SvaraRadera
 5. Tror inte för ett ögonblick på att du tränar för mycket. Snarare är det nog så att träningen väger upp och ger ett uns avkoppling. Men jag blir orolig för dig. Tycker det tyder på inre stress, precis som de ovan säger. Det är liknande för mig. Jag har jättesvårt att minnas vanliga ord, så min familj och mina närmaste, typ elever och så, har lärt sig hur jag är och förstår mig ändå. När jag säger helt fel ord så förstår de sammanhanget. Ta hand om dig. Kram.

  SvaraRadera
 6. Ibland blir man nästan rädd för sig själv! Jag är också urusel på namn! Kramar o ta hand om dig fina du! <3 Kramar Petra

  SvaraRadera
 7. Efter ha läst stressfysiologi föregående termin så tänkte jag direkt på stress. Inte den sortens stress som är dålig eller bra heller för den delen. Du har gått igenom en del den senaste tiden och det kan sätta sina spår utan att man tänker på det. Även det arbetsmässiga kan spela in. Jag kom och tänka på någon brist på något också. Kan det vara de? Sänder de varmaste kramarna!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...