måndag 13 oktober 2014

Lara resort och spa

Vi var på samma hotell förra hösten och då vi var så nöjda var det en självklarhet att åka tillbaka.

Stora områden att röra sig på 6 st pooler, strandläge, aktiviteter så som volleyboll på stranden, barnklubb, bågskytte, gym inne och ute, löpbana runt hotell området, klasser i form av yoga, bellydancing, stepaerobic. Tennisbanor, bio, underhållning för alla åldrar, lekpark, 9 restauranger ( om inte fler) coffeshop, barer och jag har säkert glömt hälften.


I år märktes att de satsat ännu mer på barnfamiljer, vilket är jätte bra. MEN nackdelen vi upplevde med det var att maten blivit aningen sämre i form av minskad variation och utbud. Vet inte varför det tenderar att vara så på barnvänliga hotell? Vi föräldrar vill ju inte äta sämre eller ha mindre att välja på för att vi har barn och våra barn vill också ha bra mat såklart!!

Det är ju alltid svårt att rekommendera hotell till andra, då man ofta uppskattar olika saker på sin semester. Kanske åker vi tillbaka, kanske inte.9 kommentarer:

 1. Underbara foto ♡ ...
  Synd på maten/Kram

  SvaraRadera
 2. Ljuvligt, underbara foton. Nu får du mig att längta tillbaka ännu mer till Turkiet. Kram.

  SvaraRadera
 3. Mmmmmm.... ser ljuvligt ut! Och så lugnt! inga andra där? ;)

  SvaraRadera
 4. Åh det ser ljuvligt ut och låter ju som ett superbra ställe. Vilket bolag åkte ni med?
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 5. Det såg underbart ut! Ha en fin tisdag! Kramar Petra

  SvaraRadera
 6. Håller med om att maten är väldigt viktig när man bor så. Viktigt för mig är variation när det är All-Incl, men ibland blir det lite "same-same". Då är det bra med att det finns olika restauranger att välja på, inte bara en buffé-restaurang. Bilderna ser underbara ut iaf. Turkiet är härligt!
  Kram :)

  SvaraRadera
 7. Underbart ställe! När mina flickor var små då åkte vi till Sunvingresort Alcudia, Cala bona och Cala Mesquida på Mallorca. Även Sunwing Resort på Rhodos och Kreta! Samma koncept, varierande restauranger för oss vuxna men alltid gratis barnbidrag! Perfekt för barnen med allt! Som aktiviteter o Lollo o Bernie! Favoriten som vi återvände till flera gånger var Sunwing Resort Alcudia! Rekommenderar det varmt!

  KRAM Anna

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...