söndag 8 december 2013

Jag gillar inte all träning

Som vanligt passerar helgen i ett rasande tempo, med en massa roligheter som jag vill hinna med.

Igår hade vi personalfest på gymmet. Vi startade med ett träningspass i vår nya cross cage. Och äntligen har jag insett att jag inte alls älskar all typ av träning, då detta verkligen inte är min grej. Ibland kan det vara bra att testa på saker man inte gillar, för att faktiskt uppskatta det man gillar ännu mer. 
Jag visste i ärlighetens namn knappt vad det var men vi blev uppdelade i lag och körde stations övningar, burpees, sving med kettelbell åt alla möjliga håll, air armhävningar, air squats, upphopp, chins och så vidare. Superbra träning men nej jag vill inte stressa igenom övningarna för att hinna med så många som möjligt på begränsad tid, då risken är stor att tekniken blir lidande. Vilket är à & o för skadefri träning. 
Nu vet jag inte om passen i cross cagen körs som tävling, och jag tycker absolut att man ska testa.

Sedan blev det mat på ett av alla uteställen i stan, massa skratt och party. Precis som det ska vara.

Idag är det simskola, glögg mingel hos vänner och lite jobb.
Hoppas ni har en härlig advent.

Bjuder på en bild från förra helgens festligheter.7 kommentarer:

 1. Woho! Äntligen någon mer som inte är såld på "crossfit"-upplägget. Känner detsamma. Varje gång jag vart med på något sånt har jag fått en spänd & öm nacke. Antagligen fallerar tekniken när man stressas till alla övningar. Hepp. tacka vet jag gymmet och ens egna tempo :) Hoppas du har en mysig andra advent :) Kramar

  SvaraRadera
 2. Det kan bli lite hysteriskt ibland kan jag känna! Det där med tekniken också! Hmm Kul ni verkar ha haft o väldigt snygga tjejer på bilden! Kram o ha en härlig andra adventskväll! /Petra

  SvaraRadera
 3. Jag har inte testat crossfit-passen än, men de har startat på mitt gym. Men som du säger; man ska testa så vet man om det funkar för en själv eller ínte.

  SvaraRadera
 4. Hm inget jag testat o nog inte en träningsform som passar mig. Kul med julfest o snygga är ni. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Det var ett nytt begrepp för mig. Men jag gillar crossfit så jag kanske skulle gilla det, men det är ju spm du säger viktigt att man har koll på tekniken så att man inte skadar sig.
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 6. Det är lite som tabata, hinna så mkt under en kort tid. Jag lägger trots de på mycket vikt och kör på, men tänker på tekniken. Tänker inte heller stressa mig igenom styrkedelen då jag tänker på skaderisken precis som du. Ni verka ha haft en toppenkväll ändå <3 kram

  SvaraRadera
 7. Låter som en trevlig fest och andra advent.
  Jag är lite som du där tror jag. Teknik och lugn framför att stressa och pressa utan att hinna tänka. Teknikpetaren är ett namn jag tycker känns bra att jag fått efter allt petande på mina mammor på mammaträningen.
  Vill ju att de ska få ut det bästa av träningen och att skador ska hålla sig borta.
  Hoppas ni får en härlig start på veckan, kram Malin

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...