onsdag 31 juli 2013

Paradisverkstan

Eller den vackra affären som min äldsta son kallade den för.

Jag har varit på Öland många gånger, men det var första gången jag besökte paradisverkstan.

Så många vackra ting, några saker fick följa med hem. Men får ligga nedpackade ett tag till, då minstingen i familjen fortfarande kastar allt han får tag i, i golvet eller använder som fotboll. ( hoppas bara det är övergående). Börjar dock tvivla då han har hållit på med det i över ett år, vilket inneburit att inget kan stå framme, är vi bort bjudna får jag antingen rensa bort allt som är inom räckhåll för lillbusen, eller  springa runt och lyfta bort honom ifrån allt, phu. Sa jag att jag längtar tills han lugnar ned sig?

Tips mottages tacksamt!4 kommentarer:

 1. Paradisverkstan stod vi över. Jag var inte så sugen på att ta med grabbarna in dit... :). För jag förstår precis vad du menar med att inte kunna ha några saker framme hemma och att passa på dem hela tiden så fort man inte är hemma. :)

  Men mycket fint har jag hört att det ska finnas där! Kramar

  SvaraRadera
 2. Man blir så glad när man hittar såna underbara butiker. Kram.

  SvaraRadera
 3. Oj vad fina saker! Jo jag kommer ihåg den tiden då det var klister i händerna! :)Det går över! Hihi Usch vad otäckt med ormen! Jag hade ju en mindre rolig upplevelse med en orm för ettagsedan! Huga! Ha det gott fina så hörs vi snart igen! :)Kramar

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...