fredag 26 juli 2013

Njuter

Dagarna avlöser varandra, innehållandes sol, bad, god mat och dryck. Härlig tid tillsammans med familjen och så träning såklart.

Tränar inte i närheten av det jag brukar, men det är väl så det ska vara på semestern. 

En positiv sak som jag upplever nu är att jag möter fler och fler på mina morgonrundor. Nu var det iof länge sedan jag tränade regelbundet på morgonen, kommer inte ihåg när vi sprang våra morgonrundor Marta? Men lääääänge sedan var det, eller hur? 
Är mycket tacksam till min kropp för att den återigen låter mig göra det.
Sedan gillar jag ju såklart kvällsträning och lunchträning och träning när som om ja tänker efter en stund, men på sommaren föredrar jag morgonträning.

Kvällens utsikt, golfbanan utanför fönstret.5 kommentarer:

 1. Galet vackert! Imorgon åker vi till vårt hus i Nerja! Då ska det bli morgonträning! Har blivit dåligt på sista tiden med all träning! Men i Nerja ska jag ta tag i det igen! Kram fina!/Petra

  SvaraRadera
 2. Fina bilder! Jag gillar också mest morgonträning på sommaren, det är inte så varmt och det är skönt att ha det gjort :-).

  Sv: jag har en Canon Eos 550D, med objektivet som hörde till 18-55 mm. Men jag är så sugen på att köpa fler objektiv men de är ju så dyra. Jag fotar även mycket med min iPhone också :-).

  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 3. Underbara bilder! Ha en fin kväll! kramar

  SvaraRadera
 4. Jo i den här värmen är morgonträning att föredra! Hur länge ska ni vara på Öland?
  Kram Sara

  SvaraRadera
 5. Så underbart. Kvällsträning är inget för en kvällstrött som jag, men temperaturen är ju oftast härligast just då. Kram.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...