tisdag 2 juli 2013

Golf

Första golfrundan på över fem år...
Alltså golf, det är verkligen inte min grej. 
Jag hade aldrig tänkt börja om det inte var för ett svagt ögonblick då jag lovade att börja spela OM mannen cyklade vätternrundan med mig.
Så klart gjorde han det, då han tänkte att det är en engångs grej, golf däremot det kommer vi att hålla på med länge.

Visst är det så och jag hoppas verkligen att jag kommer uppskatta sporten, men än så länge är inte golf förknippat med träning för min del.

Dagens bästa var att få vara ute i friska luften och att jag var lika bra/ dålig som sist, men nu hoppas jag att det dröjer till nästa runda.


 

13 kommentarer:

 1. Jag har aldrig testat golf (förutom minigolf då). Verkar ta otroligt mycket tid men skönt att vistas utomhus hela dagen. : )
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tar tid, vilket stressar mig enormt mycket =)
   Kram

   Radera
 2. Jag testade för första gången för ett taga sedan och tyckte det var jättekul! Däremot är det ju lite av ett projekt att ta sig iväg. Härligen i alla fall med att luft!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag önskar att jag kunde tycka det jag också :0)

   Radera
 3. Jag har inte riktigt förstått det där heller... Ser trevligt ut, men nej ;)
  Och NU kom jag på vart ni ska åka i Stockholm. Var där idag och det är en dröm! Rosenhill på Ekerö. Du tar bussen från Brommaplan och går ca 1 km (från Nyckeby). Så fantastiskt! MYCKET bra mat. Kanske världens bästa kaka (citron- och vallmokaka). Frisk luft. Helt galet ställe. Massor att göra för barnen. Nära till bad. Nästan så jag tvingar dig... :D Ett måste varje år för oss. Vill tillbaka snart igen... Du kan googla det. Jag kommer lägga upp lite bilder snart också.

  SvaraRadera
 4. Kan du inte få honom att cykla Vätternrundan för varje gång du ska spela golf? Man kan ju faktiskt omförhandla:-)
  ha det så mysigt i Stockholm!
  Kram Sara

  SvaraRadera
 5. Jag skulle vilja börja spela golf men jag har inte tiden, det får väl bli när jag är pensionär ;). fast jag har i och för sig aldrig spelat så jag kanske inte alls gillar det.
  Ha det! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 6. Ge de ett par gånger så går se bättre. Vilken fin bild på dig <3 kram ifrån Anna overenskommelsen.blogg.se

  SvaraRadera
 7. Fniss, nej Golf är nog inte min grej heller..tar alldeles för lång tid , smart man du har kram Diana

  SvaraRadera
 8. Golf har jag aldrig testat men det är inget som lockar mig det minsta. Mannen däremot vill återuppta golfen och sonen vill börja. Kram.

  SvaraRadera
 9. Åh vad vi känner lika där! Hihi Jag tog grönt kort för många år sedan men kom liksom aldrig igång! Du ser ju ut som ett proffs på bilden! Kram o ha en härlig Lill-lördag! /Petra

  SvaraRadera
 10. Golf är inte min grej, inte för att jag provat men ändå ;) Du finns omnämnd i min blogg idag ;) Kram

  SvaraRadera
 11. Jag har precis börjat spela golf och klarat mina 54 hcp! Jag anser dock nog att det är träning då det är ett väldigt traskande kilometer efter kilometer vilket blir en belastning på fötter/leder osv och även kräver en kroppskontroll kontra rörlighet/balans + styrka. Och dessutom slukar det en hel del timmar i träning om man ska blir hyfsad i sitt hcp. Men så tränar jag ju golfare också i fys på motions och elitnivå så jag ser ju det från andra sidan :-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...