tisdag 11 juni 2013

Vad rekommenderar du?


Jag är i stort behov av nya träningsskor för innomhusbruk.
Brukar alltid vara överlycklig över de skor jag får i samband med Nike eventet. Men i år fick jag skor utan någon som helst dämpning och har man som jag haft en stress fraktur i foten så är det big 
NO NO på dessa skor.
Huuuuuur inne de än må vara just nu.

Så ni som inte använder barfotaskor, vilka är dina favoriter?

8 kommentarer:

 1. Jag gillar ju mest att jogga och vill gärna ha lite dämpning på foten barfotaskor funkar inte på mig kramis Diana

  SvaraRadera
 2. Jag har börjat använda Nike Free men dom är ju ingen dämpning i. Men Nike Lunarlone har jag älskat springa i tidigare. :)

  SvaraRadera
 3. Har ingen aning faktiskt. De jag använde mig av under min idrottstermin gav mig blåsor på undersida fötter så de kan knappast ha varit bra även om de var bekväma. Lycka till i skodjungeln. Kram.

  SvaraRadera
 4. Har väl inget direkt tips där, men bra att du resonerar klokt när det gäller valet av skor. Det vinner man på i längden! Snygga skor är ju ett plus, men funktionen är alltid viktigast!

  SvaraRadera
 5. Den senaste terminen har jag faktiskt kört med vanliga jogginskor även inomhus, det tycker jag har funkat utmärkt. Men har man haft en stressfraktur kan jag tänka mig att skovalet är väldigt viktigt. Hoppas du får tag på något bra! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 6. Tyvärr kan inte hjälpa dig där. Hoppas du hittar några bra.
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 7. Jag köpte ett par asics som var riktigt bra. Varierar dessa med lite andra, men vill man ha stabila så gillar jag dom. Tyvärr är de på gymmet så jag kan inte kolla upp modell... (Så är de bara vanligt svarta, inte så snygga kanske)

  SvaraRadera
 8. Jag kör Nike free TR fit, det är skor i free-serien, men gjorda för inomhusträning och har dämpning. Testa dem!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...