Och nästan nyttiga, innehåller varken vitt mjöl eller raffinerat socker.
Till ca 12 små behöver du
Botten;
2 dl kokos ( riven)
2 dl färska dadlar
1 dl rå kakao
1 msk mandelsmör ( kan uteslutas om man vill)
1 nypa vaniljpulver
1 liten nypa himalyasalt
Mixa allt klibbigt och sammanhållande. Tryck sedan ut i en form klädd i smörpapper. Ställ in i frysen medan du gör lager 2
Lager 2;
1 mogen avokado
1 tsk vaniljpulver
1 dadel
1 msk kokosolja
3 msk rå kakao
Mixa detta tills allt är helt slätt, bred ut på det undre lagret. In i frysen
Lager 3;
Smält ca 2 msk kokosolja, blanda i 2 msk rå kakao och lite agavesirap eller honung
Bred på kakan. Ev toppa med kokos.
Skär i önskade bitar
Åh vad smarrigt det där såg ut! Hoppas du har en bra start på veckan!
SvaraRaderaDet låter himlans gott!
SvaraRaderaGrattis igen, hoppas att du har en fin fin födelsedag
Kram Sandra
Mums en efterrätt i min smak :)
SvaraRaderaVad gott, receptet sparas. Grattis till dig på din födelsedag! Kram Suss
SvaraRaderaMåste testas!
SvaraRaderaKram
Spara och göra! : )
SvaraRaderaGott! Måste lära mig mer om rawfood! Tack för receptet!
SvaraRaderaKram Anna
Mums, tack för det, måste jag prova :)
SvaraRaderaKram Pia
Grattis i efterskott! Det där såg gott ut! Kram
SvaraRaderaDet såg grymt gott ut! Ha en fin dag! <3 Kramar Petra
SvaraRaderaMumma, det här måste testas. Kram.
SvaraRaderaGud vad gott det såg ut och lät! Måste testas! Kram Pernilla
SvaraRaderaSer onekligen gott ut! Inte jobbigt att slänga ihop heller. Toppen!
SvaraRadera