söndag 10 maj 2015

Hur reagerar du?

Det är sällan jag läser kvällspressen då jag upplever att det mestadels är skräp som står där eller så skrivs det om allt skit som händer i världen. Vilket är en hel del och skulle jag ta in allt skulle jag antingen bli helt matt eller totalt förstörd eller kanske både och.

Det jag däremot gillar är instagram och några få bloggar. Älskar vackra bilder och blir otrolig inspirerad av det. Om det så är mat, träning, inredning, kläder eller resor spelar mindre roll. 
Om en person tränar varje dag, äter hälsosamt eller onyttigt,  rör mig inte i ryggen deras liv deras val och vad som gör mig lycklig gör inte alla lyckliga. 
Tack och lov.

Men jag märker att det finns individer som inte kan hantera all stimuli som vi dagligen matas med OM vi själva väljer.
För man kan ju avfölja insta konton eller bloggar OM man inte kan hantera informationen som står där, istället för att irritera sig på den. Right?

Så vänner, mer kärlek till alla och låt dig inspireras av det som inspirerar dig, sluta jämför dig med andra för du är bra precis som du är.
Simpel as that.


7 kommentarer:

 1. Bra inlägg ♡ ...

  SvaraRadera
 2. Håller med dig till 100%! Jag älskar bilder och följer de som får mig på gott humör! Sen har jag nyhetsflöden från olika tidningar på fb. Bra nyhetsflöden från olika dagstidningar. Vissa orkar jag inte läsa så de scrollar jag bort.

  Ha en skön söndag! Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Jag försöker rensa regelbundet när jag inser att ett konto/blogg inte ger mig någon inspiration alls. Eller har en "felaktig" inriktning (enligt mig).
  Frågan är om det på lång sikt fungerar med att bara ignorera utseendefixerade, eller "självsvält"-bloggar, istället för att skriva om ämnena själv?
  Många unga tjejer väljer att läsa såna här bloggar och har svårare att sortera och välja bort. :-(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror många av de som är i skiten läser mycket som bidrar till hets och ignorerar det friska.

   Radera
 4. Jag håller med dig... Ingen idé att lägga energi på någon/något som
  Man bara irriterar sig på!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Personlighet, så härligt, likriktning - tråkigt! : )

  SvaraRadera
 6. Håller med dig, allt för många lägger massa energi på saker som de inte gillar, vilket resulterar i tråkiga kommentarer på bloggar och instagram.
  Kram Pia

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...