onsdag 26 november 2014

Mysdag trots vattenkoppor

Efter att ha kört klasser eller tränat själv non-stop under några veckor så är det skönt med en vilodag. Trodde nog att kroppen skulle kännas sliten, men istället är jag supersugen på att träna.

Jag tillbringar dagen hemma och vabbar med yngsta sonen som haft oturen att få riktigt många och stora koppor på alla möjliga ställen. Värst är nog de runt om och näst intill i ena ögat. 
Storebrors vattenkoppsutbrott gick till skillnad från detta nästan obemärkt förbi med max 20 st på hela kroppen.


Håller tummarna att han får sova bra i natt.

Otroligt knasig sjukdom och jag känner mig otroligt hjälplös som förälder när man ser hur han lider, lilleputten <35 kommentarer:

 1. Stackars liten! Orättvist att det är så olika det där med koppor. Att blåsa på dem brukar vara skönt!

  Kryakramar till lillen och stor KRAM till dig!

  SvaraRadera
 2. Stackarn! Förstår att det måste klia massor. Potatismjöl använde jag på mina när de var små men det är ju länge sen. Kram Suss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bara dem runt ögat som gör ont, där vågar jag inte ta på något. Kram

   Radera
 3. Hoppas han fick sova bra i natt trots kopporna. En väns barn har också fått det nu, jag vill gärna att Matteus får det nu. Han ska ha kalas på söndag så jag vågar liksom inte ta dit honom. Då kanske han smittar de andra :( Även om jag som förälder skulle vilja att mitt barn får det så de slipper det sen. Låter knas kanske, men bättre nu än i vuxen ålder. Krya på kram ifrån mig <3

  SvaraRadera
 4. Ja fy, man lider med dem. Jag hoppas verkligen att kopporna ger med sig snart.

  Kom på att jag glömde svara på din fråga förut om baspass. På Friskis kör de gympapassen i bas, medel eller intensiv. Bas innebär att det inte är några hopp, eller väldigt lite. Men det är ju fritt fram att utöka rörelserna själv så att de blir jobbigare. Och så brukar instruktören visa lättare varianter på vissa övningar, exempelvis armhävningar på knän istället för på tårna, men vill man göra dem på tårna så gör man ju såklart det :).
  Kram Jennifer

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...