måndag 31 mars 2014

Dagens träning och smärta i häl

 
Måndagar är lika med spinning för min del så också idag.
Det märks att våren är här, för från överfulla gym under januari/februari så börjar det i mars/april bli lite glesare med deltagare.
 Jag är otroligt tacksam för alla som kommer in och kör järnet, från start till mål. Som tar i det där lilla extra, som sliter fastän de hellre skulle kliva av cykeln och lämna rummet. Tackar ödmjukast för att ni återkommer vecka efter vecka och förgyller mina måndagskvällar i spinningsalen på World Class.
Min tanke nu när det börjar bli varmare och ljusare är att ta mig upp innan familjen vaknar, för en löptur. Men jag har er oroande smärta i vänster häl, i hälsenefästet. Jag hoppas det kom av att jag gick i högklackat under några dagar, men någonting säger mig att jag hade smärtan under semestern också ( och där gick jag inte i några höga klackar). Det gör inte ont när jag går, men när jag nuddar bränner det like hell. Någon som känner igen symtomen?
Jag har i alla fall bestämt mig för att inte öka träningsmängden förrän hälen är bra.
 
 


6 kommentarer:

 1. Samma på vårt gym, märks att solen kommit!

  Tråkigt med hälen, har själv inte känt något sådant, men vet att en kollega har en sådan där brännande känsla i hälen, ska höra med henne! Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Jag hade ju förvisso ingen brännande känsla på det viset, men hade ju obehag och lite smärta på samma ställe för i höstas, innan jag gick till naprapaten. Då berodde det på överbelastning på högerfot /hälsena pga att jag var sned i ryggen.

  Hoppas det löser sig med vila eller hjälp.
  Kram M

  SvaraRadera
 3. aj och oj. Jag känner till det mycket väl. Gör inte alls ont när jag går eller springer, men efter stillasittande eller vila, precis när jag tar första steget... då gör det så in i bomben ont.. och om jag trycker på punkten under foten bränns det och ilar.
  Jag har en inflamation i plantar faciit tror jag det heter och har fått inlägg, blivit bättre men det gör fortfarande ont efter längre löpturer. :( klakskor gör det nästan lättare för mig..
  Hoppas det bara är ngt litet så du snart kan köra på igen!

  SvaraRadera
 4. Japp, känner igen det. För mig har det alltid gått över efter ett tag. Hoppas detsamma för dig. Kram.

  SvaraRadera
 5. Usch för ont i hälen. Känner inte igen den smärtan, mitt onda sitter under hälen. Hoppas att det ger med sig och bra att du lyssnar på kroppen.
  Kram Jennifer

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...