söndag 16 mars 2014

Första och sista gången

Så var man hemma igen.
Två veckor går alldeles för fort, samtidigt som jag haft mycket tid att reflektera över livet och återigen komma fram till att jag på långa vägar inte är där jag vill vara jobbmässigt. 
Det blir årets projekt, att se till att det sker en stor förändring på den fronten.


Hur som, för första gången testade vi att dela upp semestern på två olika hotell. Det första är ett hotell vi vet är bra och vi bodde även där förra året. Allt finns, frukosten är den bästa jag någonsin ätit och det är lungt och trivsamt.


Men någonstans i semesterplaneringen kom vi på idén att vi även skulle åka till ett barnvänligt hotell med Lollo & Bearnie. Vilket misstag, eller rättare sagt det var inte ett hotell som passar oss. Trångt, hysteriskt mycket människor på liten yta. Frukostbuffen som man fick köpa till var under all kritik. Eller så var det bara kontrasten av att komma från ett lyxhotell till en känsla av campingliv. Inget fel i det, men det var inte det jag hade tänkt mig.
Bangtaoo stranden är ju fantastisk och barnvänlig så det var ju ett plus. Men nej, det är inget hotell vi kommer att återvända till.

7 kommentarer:

 1. Välkommen hem! :) Vad tråkigt när man känner så! Men då vet ni till nästa gång! ;) Härligt att vara med familjen o tanka lite solenergi! Lycka till på jobbfronten också! Skönt när man kommer till insikt då är det bara att målinriktat kämpa för det! Ha en härlig söndag! Häri Karlstad skiner solen idag! Kramar Petra

  SvaraRadera
 2. Nästa gång kollar ni upp båda hotellen noga. Tanken är god och ingen dum ide alls. Men man vill ju ha två bra hotell! Härliga bilder! Vill ha sommar NU!!

  Kram fina du! Anna

  SvaraRadera
 3. Åh vad trist att just det inte blev bra. Låter ändå som en toppensemester. Så skönt att få tid att reflektera så att det går att göra förbättringar sedan. Kram.

  SvaraRadera
 4. Va tufft med jobb men samtidigt bra att du kommit till insikt! Får få till de där löpturerna snart så pratar vi mer! Kram Sara

  SvaraRadera
 5. Vilka underbara bilder du visar! Synd att det andra hotellet inte var så bra.
  Hoppas det löser sig med ditt jobb, jag har oxå en massa funderingar kring detta men kommer ingen vart... Kram Suss

  SvaraRadera
 6. Så härligt det ser ut, så härligt med semester :-)
  Tråkigt att det blev en besvikelse att byta hotell men tills nästa gång så vet man och man måste ju testa innan man vet om det var ok eller inte!
  Håller tummarna att du hittar det du söker på jobb fronten

  Ha en härlig dag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 7. Jag har samma karriärsfunderingar. Hänger på tåget mot ett 2014 då det skall bli förändring. //Johanna

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...