söndag 17 november 2013

- 40 kg

Jag blir så imponerad av människor som på egen hand, med kloka val, tar tag i något de vill förändra.

I lördags, efter min spinn/bp klass stannade som vanligt några av kunderna kvar för lite småprat. Jag frågade en av tjejerna som testade spinning för första gången hur det kändes och då berättade hennes vän att tjejen i fråga på egen hand gått ned 40 kg.

40 kg, det är verkligen ingen lätt sak att ta tag i och att dess utom göra det på egen hand genom att äta bra mat och promenera 1,2 mil per dag. 

INGA DIETER!!!

Ni som följer min blogg vet ju att jag inte höjer några dieter till skyarna utan förespråkar vanlig bra mat.
Och då blir jag ju så glad när jag hör eller får träffa någon som lyckats.
Jag förstår att det är svårt att inte ryckas med i all reklam för olika metoder, men vänner tappa inte erat sunda förnuft. 

Kram på er

7 kommentarer:

 1. Visst är det fantastiskt och imponerande! Jag tror att mycket sitter mentalt... att ändra på sin livsstil. Bra mat på bestämda tider och att röra på sig. min man har en kollega som gick ner 30 kg bara genom att sluta dricka läsk!

  KRAMAR Anna

  SvaraRadera
 2. Imponerande! Så duktig!! Ha en fin dag finaste du! Kram

  SvaraRadera
 3. Det var verkligen duktigt. Önskar jag hade den motivationen.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Sjukt bra!!!
  Jag kan säga att jag har gått upp 12 kg (även fast verkligen INGEN tror mig) sedan jag drog ner på träningen förra året. För mig var det nödvändigt att sluta träna ett tag, men jag ändrade inte kosten. Alltså, träning och sunt förnuft och inte massa dieter funkar!
  Väldigt starkt gjort av tjejen!
  (Och nu har jag lagt till dig i bloglovin igen. Hoppas verkligen att det funkar denna gång! Vill ju inte missa inlägg, men jag har ju en ärthjärna verkar det som haha)

  SvaraRadera
 5. Håller helt med dig. Slopa dieter och allt vad det heter och ät vanlig mat och rör på dig. Då lever man nog längst. Dessvärre klarar inte alla att se förbi löpsedlarna.. Kram!!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...