tisdag 5 november 2013

Allt handlar om att planera och prioritera

Dagens två klasser kördes med glädje och för varje klass blev jag piggare
Underbart och välbehövligt då jag under kvällen fortsatte att öva på body attack inför fredagens filmning samt fixa nytt spinningpass.
Ibland undrar jag var tiden kommer ifrån? Det är inte bara träningen som tar tid utan all förberedelse inför ett pass som tar mycket längre tid än passet i sig.
Tänker många gånger på de som säger att de inte hinner att träna, det skulle bli mörkrädda om de insåg hur mycket tid vi som arbetar med träning faktiskt lägger på förberedelser inför en klass.

Tur att det är SÅ kul!

16 kommentarer:

 1. Ja, passet i sig är ju oftast bara en liten del i övande, planerande och musikletande (lesmills passen är ju "smidiga" som är färdig).
  Men att inte ha tid är ju tyvärr också bara en dålig bortförklaring, "alla kan träna" är mitt motto.
  Låter som en härlig träningsdag, kram Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes det är perfekt, dock tar en bp klass två sarar att lära in o en bs ca en vecka för mig...
   Kram

   Radera
 2. Ja, det tar tid!
  Jag känner mig helt sänkt och sjukt slapp då jag inte har tid att ta tid.. Jag jobbade först till 5, sedan hämta barn, laga mat och jobba till 23. När ska jag då träna? Och jag kan allt det där, men i bland tar livet över. Försöker få till alla promenader i vardagen. Sitter framför datorn och tittar ner på gymmet (5 meter bort) och önskar jag hade tid. Haha. Tragiskt!

  SvaraRadera
 3. Att göra och nöta klasser tar tid! Känslan när man får ihop en klass och blir sådär grymt nöjd med den, den känslan är härlig och få leverera den till sina kunder :)! Som du skriver tur att det är så kul!!! :)

  Tack för plåster tipset! Hade jag inte tänkt på men det ska jag ha med mig! :)

  SvaraRadera
 4. Kan verkligen förstå att det tar tid, tur att ni finns och orkar fixa bra och roliga pass :).
  Ha en bra dag fina du! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 5. Jaa...Kan tänka mig att ni tränare lägger oerhört mycket tid & det ska ni ha stort tack för/Kram

  SvaraRadera
 6. Jag kan tänka mig att det tar tid! Du måste verkligen kunna planera bra som hinner med jobb, träning o små barn. Viktigt att komma iväg på den där träningen även om det känns som man inte har tid... Kram Suss

  SvaraRadera
 7. Det är ett jättejobb ni gör. Stor eloge till er!
  Kram Helén

  SvaraRadera
 8. Ja verkligen!!! Jag har jobbat som showdansledare! Jösses vilken tid det tog att lägga upp alla "8:or". Att man inte har tid till träning är bara en bortförklaring ;)

  SvaraRadera
 9. Visst är det så! Samma sak i skolan. Mycket för- och efterarbete innan lektioner. Så jag förstår precis! Heja dig vad du är bra!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 10. Visst är det så. Tid till träning finns det alltid. Styrka framför tv:n 20-25 min om du inte hinner eller kan ta dig ut.

  Jag har möjligheten att kunna springa till jobbet. Perfekt. Till/från jobbet måste jag och då passar jag på att löpträna.

  SvaraRadera
 11. Det kan jag tänka mig..!! En eloge till er. :-)
  Kram M

  SvaraRadera
 12. Förstår att det kan ta grymt mkt tid och då har du också familj att ta hand om vara med! Nu är jag (inte ännu) någon gå t gymet person men träna det hinner jag hemma, och så mycket bättre man mår och orkar, ja förutom nu när jag är genom förkyld och träning inte existerar... Kanske hinner jag en lugn promenad innan yogan ikväll... Lite frisk luft känns alltid gott

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 13. Vet vilket enormt jobb ni lägger det !!!
  Ni är bäst och önskar att jag hade fått tillbaka min motivation att träna !!
  Men snart så ;)
  Kram

  SvaraRadera
 14. Ja, jag håller med dig. Ni instruktörer gör ett så fint och fantastiskt jobb tycker jag. Kramar ifrån mig

  SvaraRadera
 15. Ja så är det verkligen! Man lägger grymt med tid för att få till passen så bra som det bara går! Men man får ju så grymt mycket tillbaka så det är värt varenda sekund! Kram fina! <3 /Petra

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...