måndag 25 november 2013

Tävla om ett par Röhnisch shape Doris Capri Tights

 
 
Jag tycker vi startar upp denna måndag med en tävling.
Och inte vilken tävling som helst,
 
Nu har du chansen att vinna ett par
Shape Doris Capri Tights á 599 kr från Röhnisch
 
För att vara med och tävla ska du
 
1.     Gilla Röhnisch på facebook, det gör du här
 
2.     Lämna en kommentar nedan, med önskad stl och färg om du vinner. Färgerna hittar du här. Samt en motivering till varför du ska vinna.
 
3.     Dela på din blogg eller facebook sida, och har du inget av dem går det alldels utmärkt att vara med och tävla ändå.
 
 
Tävlingen pågår fram till fredag den 29/11 och vinnaren presenteras Måndagen den 2/12
 
Lycka till!

13 kommentarer:

 1. Vilken trevlig tävling, är gärna med! Har gillat och delat på min blogg :)
  Har äntligen hittat en sport jag älskar, Roller Derby, och tränar nu flera gånger i veckan. Från att inte ha tränat regelbundet alls tidigare är det en stor omställning, och dyrt med alla träningskläder som behöver köpas. Skulle bli fantastiskt glad om jag fick lite hjälp på vägen :)

  SvaraRadera
 2. Vilken fin tävling!!! jag får deltaga imon.... ok :-)
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Vill gärna vara med i tävlingen! Blessed Green var en läcker färg som jag gärna skulle välja, stl XS.
  Nya träningskläder behövs verkligen då jag ökat mina träningsdagar, dessutom har mina döttrar börjat träna (16+18 år) så mina träningskläder saknas ganska ofta när jag behöver dem ...
  Gillar och delar på FB! (Bloggpausar fortfarande ...;)
  Kram :)

  SvaraRadera
 4. Jag är gärna med och tävlar =)
  Blessed green gillade jag och isf i storlek M =)
  Det hade inte kommit mer lägligt. Behöver ett par träningsbyxor och älskar märket. Har ett par ifrån shapevarianten som btw är mina första ifrån märket. Jag fullkomligt älskar dem :D Hoppas ni mår bra, kram kram

  SvaraRadera
 5. Jag vill vara med! Gillar såklart på FB som jessica sundberg1. Jag vill gärna vinna dark grey melange i storlek small. Jag tänkte komma igång på allvar med träningen efter jul och nya träningskläder ger ju alltid lite extra motivation så jag hoppas att jag har turen med mig!

  SvaraRadera
 6. Gillar redan Röhnisch på fb! Gillar deras kläder! Så fina och bra.

  Ett par mörkgrå skulle väl kunna ge mig en spark i baken! Måste komma igång med träningen!!

  Jättefin tävling! KRAM Anna

  SvaraRadera
 7. Gillar också redan Röhnisch på Facebook. De har så fina och funktionella träningskläder! Jag har tränat regelbundet länge och trivs och mår väl i det. Men nu har jag även insett vikten av att lyssna på kroppen och vila vid sjukdom, vilket tidigare alltid kändes stressigt och innebar någon konstig rädsla för att jag skulle tappa alla muskler och kondition. Så nu vid 40-års ålder har jag vilat från träning i tio dagar eftersom jag har haft grymt ont i halsen och faktiskt mår jag inte alls dåligt utan är bara laddad och motiverad för att köra igång imorgon och vad skulle då passa bättre än ett par nya tights för att fira att jag är kvitt min förkylning.
  Jag skulle vilja ha ett par i strl M och färgen Paradise Red!

  SvaraRadera
 8. Tack för fin tävling. Är gärna med, gråa i xs. Nu med "inte fet" mammapeng så blir det inte mycke inköp av träningskläder- så en vinst skulle sitta fint . Tack igen.

  SvaraRadera
 9. Tack för fin tävling. Är gärna med, gråa i xs. Nu med "inte fet" mammapeng så blir det inte mycke inköp av träningskläder- så en vinst skulle sitta fint . Tack igen.

  SvaraRadera
 10. Paradise red i strl s skulle gärna få komma hem till mig! <3 Det är nämligen alltid brist på rena träningskläder! :) Man kan aldrig få för mycket! Tack vilken bra tävling! Ha en underbar dag fina! Skönt att ni mår bättre! Kramar Petra

  SvaraRadera
 11. Joanna Nordlander29 november 2013 13:16

  Paradise red. Gillat R sedan tidigare:) Stl M.

  varför ska jag vinna? efter en vecka med magsjuka för HELA familjen, skulle det kännas fint om ngt går min väg:)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...