Men tydligen inte.
Så medans far och son tillbringade dagen liggandes i sängen sovandes och/eller tittandes på film så passade jag och lillebror på att baka.
Saffransbutterkaka, hallongrottor och totalt misslyckade chokladkakor som snabbt åkte ned i papperskorgen.
Efter en heldag inomhus längtade både jag och benen ut. 5 snabba km innan middagen.
Alltså att börja träna precis när man kliver utanför dörren, att kunna bestämma sträckan efter hur kroppen känns, det är lyx.
Nu håller jag timmarna för att ingen mer i familjen drabbas av magsjuka.
Duktig du har varit! Trist att chokladkakorna misslyckades! Hoppas du slipper kräksjukan, brrr!
SvaraRaderaSåg att du har köpt den fina svartvita randiga klänningen på Lindex! Blev själv lite sugen på den.
Kram fina du! Anna
Visst är den fin, fick även tips om att den fanns i svart.
RaderaKram
Nej inte en omgång till... Stackarn! Förstår att man behöver lämna sjukstugan för en stund! Hallongrottorna såg goda ut, saffran är jag inte så förtjust i men den kan man ju skippa i för övrigt goda recept :-)
SvaraRaderaHoppas du slipper magsjukan
Kram Sandra
Åh saffransbutterkaka så gott! :) jag åt mammas saffransbullar igår och det är så ljuvligt! :)
SvaraRaderaFy för kräksjukan :( hoppas det har gett med sig nu!
Oj! Hoppas att ni inte drabbas mer nu! Det där ser riktigt gott ut, BTW :-)
SvaraRaderaOoo...Det luktar nybakat <3
SvaraRaderaHoppas du slipper sjukan/Kram
Åh, nej skickar över en stor kram/Diana
SvaraRaderaFy för magsjuka, hoppas övriga i familjen klarar sig. Kramisar Tina
SvaraRaderaKan tipsa dig om en god vardags kaka "julig" syltkaka fast med saffran.
SvaraRaderaSaffransgrottor
Ingredienser
1 pkt saffran
1 tsk hett vatten
200 g Arla® Svenskt Smör , rumsvarmt
1 dl strösocker
4 dl vetemjöl
1⁄2 dl potatismjöl
1 tsk bakpulver
1 msk vaniljsocker
1 dl sylt , t ex aprikos eller hjortron
Gör så här:
Blanda saffran och vatten i en bunke. Till- sätt smör och socker och vispa luftigt. Blanda vetemjöl, potatismjöl, bakpulver och vaniljsocker. Arbeta in det i smörblandningen till en smidig deg. Forma till en längd och låt vila i ca 15 min. Sätt ugnen på 175°. Dela längden i 25 bitar och rulla till runda kulor. Lägg dem i småbrödsformar och gör en fördjupning i mitten. Klicka i sylt. Grädda i mitten av ugnen 12–15 min. Låt svalna
Å hallongrottor! Mums!
SvaraRaderaKram Helén
Åh vad tråkigt med magsjuka! Hoppas de kryar på sig snabbt och att du klarar dig. Jag går och bävar inför när lappen om magsjuka ska komma upp på förskolan.... Kramar
SvaraRadera