torsdag 10 januari 2013

Mysig kväll

I går fyllde mannen år. Jag hade redan innan frågat om han ville fira med släkt och vänner på sin födelsedag eller göra det till helgen. Till helgen blev svaret, så då passade jag på att fixa med barnvakt samt boka bord på restaurang så vi kunde få en mysig kväll på tu man hand.

Innan vi fick barn, då vi fortfarande bodde mitt i stan var vi ofta ute och åt. Nu kan jag nog räkna gångerna på en hand som vi varit ute och ätit utan barn de senaste tre åren. Men desto mysigare blir det när man väl kommer iväg.

Till förrätt blev det rökta räkor med aioli för oss båda. Servitrisen frågade om vi ville dela då det var en generös portion. Tur nog avböjde vi och fick in en varsin tallrik. Har blivit lurad förr då de sagt att det skulle vara mycket mat på tallriken och räkor kan man ju äta hur mycket som helst av utan att bli mätt.

Mannen valde entrecote till huvudrätt och jag tog en risotto... Mannens mat var godare, och då äter jag inte ens entrecote ;0).

Hur som fick vi en underbarkväll, där vi kunde prata utan att bli avbrutna HELA tiden, äta i lugn och ro, istället för att kasta i oss maten så fort som möjligt. Lovely!

16 kommentarer:

 1. Låter som en mysig kväll och gott med räkor. : )

  SvaraRadera
 2. Jag kan tänka mig att egentid och tid tillsammans med sin partner måste vara ovärderligt som småbarnsförälder. Vad kul att ni fick en helkväll!

  SvaraRadera
 3. Vilken bra födelsedagspresent och mysig!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar verkligen att gå ut och äta.

   Radera
 4. Åh, vad mysigt. Det uppskattas till tusen när man får till en date på tu man hand <3 Kram

  SvaraRadera
 5. Mysigt & gott!! Viktigt att man får lite barnfri egentid ibland. Lätt att man ibland glömmer när livet rullar på.
  Ha en fin fredag!
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...