måndag 29 december 2014

Att sluta som instruktör

Julen har varit fantastisk.
Även om jag varit sjuk mestadels av tiden så har jag fått spendera den tillsammans med mina barn.
Är de lycklig så är jag.

Jag har av naturliga skäl vilat från allt vad träning heter, vilket har varit otroligt skönt.
Jag har inte ens saknat att röra på mig ( vilket jag mestadels tror beror på all tid jag lagt på att lära mig koreografi och än är det inte över, baksidan på instruktörsjobbet).
Jag ska till våren köra ytterligare två Les Mills klasser och helt plötsligt funderar jag på om jag ska sluta som instruktör....

Det kommer förhoppningsvis inte att ske än på ett tag,  men jag har tagit på mig en klass som jag känner mer och mer att jag faktiskt inte vill köra. Enbart för att tiden jag lägger ned på förberedelser och så vidare inte är värt det i slutändan och det har jag inte upplevt tidigare.

Får se vad det landar i, men känner jag mig själv rätt biter jag ihop och kör klassen om jag inte kommer på en annan lösning.11 kommentarer:

 1. Usch inget vidare att ha gått runt krasslig hela julen, här hemma hostas det också, jag tar promenader för att hålla i gång..
  Tråkigt med klassen men kan du inte på något sätt lämna bort den till någon annan?? (kanske låter lättare än vad det är) så att du inte tappar lusten..

  kikar jag inte in igen så önskar jag dig ett riktigt
  Gott nytt år
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 2. Nä men! Inga bra signaler om du funderar på att lägga av. Kanske dags att dra ner på antalet klasser? Kanske helt enkelt säga nej redan nu till den klassen du inte känner för? För du måste ta hand om dig och lyssna på din kopps signaler annars kan det lätt sluta illa.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 3. Skönt att julen varit bra men synd att du varit krasslig. Hoppas att det gett med sig nu.

  Man brukar ju ha sina upp- och nedgångar gällande träning och som instruktör antar jag att man också har det. Såklart ska du inte fortsätta om det bara känns betungande, eller kanske säga ifrån om den klass du inte längre vill ha och bara fortsätta med de andra. Jag hoppas att det löser sig på ett bra sätt.

  Så passar jag på att önska dig ett Gott Nytt År!
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 4. Härligt att julen har varit bra! Hoppas du snart blir frisk!
  Om det inte känns kul då blir det inte bra... kanske glädjen och lusten kommer när du väl kommer igång och mår bra!

  Gott Nytt År och KRAM! Anna

  SvaraRadera
 5. När det börjar kännas så är det med all säkerhet dags att göra något annat. När en sak går från att vara rolig till att bli mer energitjuv... ja, då är det dags att ta tillbaka det roliga. Lycka till. Tror du hittar ett bra sätt som passar dig. Kram.

  SvaraRadera
 6. Säger som flera innan; känner du så så TÄNK EFTER!
  Försök fundera på vad du älskar att göra och gör det. Om du inser att du vill sluta gör det. Men det kanske räcker att du tar bort klasser du inte tycker är roliga att lära ut?

  Ta hand om dig och ha ett gott nytt!
  Kram M

  SvaraRadera
 7. Sluta snälla inte som spinninginstuktör!❤️ Du äger på det!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla, vad glad jag blir❤️

   Radera
 8. Åh nej, så ledsen jag blir. Jag tycker verkligen att du gör det du ska göra, du är så fantastisk duktig på att vara instruktör. Du tar träningen till en annan nivå, med dig är det är så mycket mer än att "få det gjort" eller att svettas lite, med dig fattar man vad träning handlar om. Du får en att ta fram den där det-här-vill-jag-leva-för-att-göra-känslan när man trampar skiten ur benen eller skuttar runt på ett pass i salen, du ger så mycket glädje & förmedlar härlig energi. Jag kan inte rå för att brista ut i löjliga leenden på dina pass för att det är så bra. Varje gång jag har tvekat innan träningen på om jag ska köra och sen ändå kört ett pass med dig har jag tänkt att jag aldrig mer ens behöver överväga att inte gå dit för att jag inte känner mig sugen, för du ger så mycket mer energi än vad träningen tar. Du får mig att träna för rätt syfte & med glädje. Snälla stanna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK snälla, jag blir alldeles tårögd. Det är precis det jag vill förmedla på mina klasser, kunde inte sagt det bättre själv❤️

   Radera
 9. Jag hoppas det löser sig<3 Det viktiga är att du gör det du vill göra och känner för fina. Sänder en stor kram. Gott Nytt År!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...