fredag 30 augusti 2013

Dagens x 6

Fredag; Behöver jag säga så mycket mer än så? En lång ledig helg framför oss att fylla med roligheter, och startskottet går enligt tradition i vår familj vid fredagsmyset. 

 Attack; Hinner jag så springer jag från jobbet idag och är med och temar två låtar på kvällens attack pass. Hoppas, hoppas 

 Dagens längtan; Dryga veckan kvar till Turkiet. Sol, bad, familjetid, slappa dagar, all inclusive
Dagens status; Trött, jag är så trött så jag för mitt liv inte kan begripa hur jag fixade att ta mig upp under mestadels av sommaren och springa tidigt på morgonen. Nu får jag vara glad om jag hinner vakna innan jag lägger mig. 

Dagens träningsvärk; I rumpan av alla ställen, körde CX i onsdags och aj, aj, aj vilken träningsvärk det blev av det passet  

Dagens träning; Lunch spinning och förhoppningsvis Body Attack ikväll Ha en härlig fredag

18 kommentarer:

 1. Låter perfekt i mina öron! Ha en toppenfredag, kanske ses vi ikväll då jag kör spinningen...:)

  SvaraRadera
 2. Trött, bara och ladda på med lite god choklad:)
  Det gjorde jag, hjälper rätt bra...
  Kram Bloggläsare

  SvaraRadera
 3. CX-passen kan ta på de mest oväntade ställen. Jag har också fått träningsvärk i rumpan på ett pass där det ingick en rump-övningar med hjälp av gummibanden. :-)

  SvaraRadera
 4. Ibland slås man i tanken av när man läser att någon är trött, är det inte bara rent naturligt att vila då...Träning ger energi, men ibland kan det istället vara tjuven som tar energi och man blir ännu tröttare..
  Vila är nog en sak många borde funder på, för är det något man hör om och om igen när man kikar på en träningsblogg så är det just "jag är så trött och nu ska jag träna" ...
  Det har kort sagt slagit mig många gånger....
  Va rädda om dig....

  AN

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag lider tyvärr av sömnbrist med vakna barn på nätterna och tidiga morgnar. Jag kan känna att jag skulle kunna somna stående... MEN träningen gör att jag blir pigg! Träningen är min terapi för att orka vardagen! De få gånger jag lägger mig och sover blir jag bara mer seg. Det är nog olika hur man är.

   Radera
  2. Jag kan i och för sig endast uttala mig utgående ifrån egna erfarenheter, men jag är övertygad om att motion skapar mer energi och välmående. Är man sjuk och är kroppen slut - å behöver man vila. Men beror tröttheten på att man t.ex. sköter vardagen, jobbar heltid och lever småbarnsrumban - då kan motionen vara ett andrum som gör att man orkar och får energi.

   Radera
 5. Härligt med Turkiet! Vi ( jag, Alva och Noel ) ska följa med Mathias till Malta i oktober :) Ser verkligen fram emot det! Funderar på att lägga mig över tangentbordet och sova lite här på jobbet :P Men man orkar mer än vad man tror... Hoppas på en liten springrunda ikväll.

  SvaraRadera
 6. Låter perfekt! Ha en supermysig helg!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Idag är jag också trött, sitter på jobbet med en kopp kaffe och intalar mig att jag ska snöra på mig skorna i em och ta en tur... jag vet ju hur skönt det är efteråt!! jo jag måste sen kan jag ta fredagsmys med familjen!

  Turkiet låter härligt!

  Ha en härlig helg
  kram Sandra

  SvaraRadera
 8. Vad mycket energi du kan ladda på semestern! Tänk på det så kanske det känns bättre :-) Men träning på lunchen?? Hur hinner du det? Ha en riktigt go helg!

  SvaraRadera
 9. Blir toppen att komma till mer sol och värme snart nu när det blivit kallare här. Kram Nilla

  SvaraRadera
 10. Jag vill också ha träningsvärk i rumpan! Vad är CX?!!

  Snälla visa gärna övningar här. Jag vill lära mig.

  Njut av helgen fina du! KRAM Anna

  SvaraRadera
 11. Bra ställe att få träningsvärk på! :-)

  SvaraRadera
 12. Spanska mandlar är det som jag lade. De smakar nästan lite popcorn, väldigt goda och lågt med kolhydrater. Hittar inte dessa i småland, grr!
  Jag hoppas du kommer bli piggare, kanske sol, värme, bad och att bara vara kan hjälpa till <3 Önskar dig en fin lördag! kramar

  SvaraRadera
 13. Träningsvärk är härligt på något sätt! Ännu mer härligt att ha en semester att se fram emot :D

  SvaraRadera
 14. Vad härligt med en stundande resa! Kram.

  SvaraRadera
 15. Åh, vad härligt med en vecka i Turkiet! Då kommer du säkert att kunna ladda batterierna och fylla dig med energi igen.
  Hoppas ni hade härligt fredagsmys och har en skön lördagkväll! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 16. Vad underbart att ni snart ska på semester igen! Hoppas helgen varit perfekt! Kram Petra

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...