tisdag 12 juli 2011

Lilla snigel akta dig…..

Igår kväll när jag kom hem från mitt spinning pass hann jag äta och sedan var det dags att gå upp och natta sonen, som inte ville somna. Jag hade tänk att gå ned och blogga när han väl somnat men istället var det jag som somnade och vaknade inte förrän runt ett och då var jag inte jätte sugen på att sätta mig framför datorn.
Så istället blir det en återblick av gårdagens tränings pass nu. Innan spinning klassen blev det ett härligt och välbehövligt styrke pass, skönt när det bara flyter på. Dvs maskinerna jag vill ha är lediga och jag kan köra övningarna jag vill i den ordning jag vill, brukar ju annars få ta det som är ledigt på måndagar men det är en av fördelarna med att styrketräna under semestertider. Alldeles lagom med människor i gymmet. Jag tog nog i lite mer än vad jag tänkt och var ganska så trött när jag startade min spinning klass, hade ju tack och lov inte kört någon ben övning i gymmet så benen var pigga och orkade med hela klassen, men det känns ändå att jag har haft ett uppehåll från spinning cykeln sedan förra tisdagen, får bli ändring på det. Hoppas få in en klass i morgon samt på söndag och blir det läge kanske även fredag, vi får väl se. När jag sa till min man att jag bara hade tre klasser  kvar att instruera sa han skönt då kan jag få lite semester?!?!? Måste nog fråga vad han menade med det, det är ju inte direkt så att jag hänger på gymmet hela dagarna och inte ens varje dag. Vi har ju ändå levt ihop i sju år och jag tycker att han borde ha lärt sig vilket monster jag blir om jag vilar för länge mellan mina träningsdagar, som sagt får nog ta och fråga exakt vad han menade.


Innan spinning klassen, gravid bild i v 31
När jag kom hem möttes jag av mitt hjärta som sa något för mig helt obegripligt, tills pappa rättade till några av orden (härligt när han försöker sig på långa meningar och blir lätt besviken när vi inte förstår vad han menar). Det han ville få fram var att de hade varit och plockat smultron och snigel älskar som han är höll han en snigel i ena handen medans han matade in smultron med andra, när min man tittade till på honom efter en stund inser han att sonen har snigelskal runt munnen ….så kan det går när man har brått och inte tänker på vad man stoppar i munnen.

2 kommentarer:

  1. Skönt med flyt i gymmet och bra kört med styrkan! Själv tog jag det rätt lugnt i dag men känner mig ruggigt pigg i kroppen och längtar efter att svettas lite imorgon! Gick in i v 38 i dag så nu gäller det att ha mycket att göra så jag inte bara väntar och väntar......:)Nära nu....fast en del säger att man lika gärna gå två veckor över tiden så vi får väl se....! Ha en skön kväll!

    SvaraRadera
  2. Jätte nära ju, spännande. Är nog tur att man inte kan göra så mycket åt det, bebben kommer när den är redo. Bara hoppas man är hemma när vattnet går....om det nu gör det denna gång, det vet man ju inte heller.
    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...