måndag 20 april 2015

Tips

Verkar som om jag kan övertala mannen till ännu en resa i vinter, dumt att bryta en tradition tycker jag.

Ena veckan blir det samma hotell som alltid, men vecka två skulle hag behöva lite förslag, annars hamnar vi nog på sunwing i kamala igen, trots att vi vuxna gillade det sådär, medans barnen älskade det.

Jag kan tycka att det är lite tråkigt att många hotell som är familje/ barnvänliga tullar lite på standarden. Hur svårt kan det vara att ex servera något annat än sliskig buffe mat, friterat, pomme och mestadels skitmat till barn. Thailand brukar annars ha helt ok mat enligt mig. 
Gillar ju att resa med Ving, då Fritidsresor hade så otroligt trist personal på planet senast vi flög med dem. MEN om ex bamsehotellrn är bra kan det övervägas.


Så tips mottages gärna 

2 kommentarer:

  1. Vi har alltid rest med Fritidsresor på våra all inkl resor... I år blir det med Ving(första gången) ;-) passade bättre med datum och flygresor! Det bär av till Turkiet senare i sommar!
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  2. Härligt att ha en resa att se fram emot. Vi har mest åkt med Ving och varit nöjda, men sist åkte vi faktiskt med Apollo till Gran Canaria då de var så mycket billigare och vi var jättenöjda även med dem.
    Kram Jennifer

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...