fredag 28 december 2012

Thailand 2012 del1

Tänkte att jag skulle skriva ihop en liten berättelse om vår resa och som vanligt är det ju helt frivilligt att läsa.

Bland det bästa jag vet är att resa och tack och lov gillar min man det också. Så att vi fått barn har inte stoppat oss från att fortsätta med det. När äldsta sonen var 1/12 år åkte vi till Thailand med barn för första gången. Det året valde vi att åka med Fritidsresor, men insåg ganska snabbt vårt misstag. Personalen ombord var inte helt förtjust i alla barnfamiljer som var med på planet och vi hade helt missat mat till sonen. ( korkat nog trodde vi att han skulle få något ombord).
När vi senare samma år åkte med ving till Kreta låg det en stor matsäckspåse i flygstolen till sonen. Och kabinpersonalen var helt fantastisk mot barnen.
Inte helt oväntat var det hos Ving vi bokade vår senaste thailandsresa.

Hur som resan startade 5/12 dagen då det var ett riktigt snö oväder. Tror aldrig det tagit såååå lång tid mellan Linköping och Arlanda och på radion varnade man om och om igen för att ge sig ut med bil i ovädret. Utanför Södertälje blev vi stående i över två timmar, då utländska lastbilar med sommardäck hade svårt att ta sig upp för en backe, no shit!!!Helt ärligt började jag bli riktigt nervös för att vi faktiskt inte skulle hinna med flyget. Men tre minuter innan incheckningen stängde var vi på plats... Phu!



7 kommentarer:

  1. Jag har ju lite otur. Jag gillar att resa, men inte min sambo...
    Kram
    Annlin:s

    SvaraRadera
  2. Roligt att få ta del av din resa, men fy så trist början! Tur att ni hann med flyget.
    Ser fram mot en fortsättning.
    Ha en trevlig fredagskväll!
    Kram
    Melodys matte

    SvaraRadera
  3. Men åh stackare som blev sjuka sedan!
    Jag måste faktiskt ändå tipsa om reguljärt. Vi har åkt en charter och sedan bara resor vi fixat själva (med Jossan) 3 gånger till Thailand nu.
    Det funkar precis hur bra som helst och man kan pressa priserna så sjukt mycket mer. Vi brukar boka de första nätterna och sedan ordna där. Tycker Thai-air eller Qatar är typ sjutusen gånger bättre.
    Hoppas ni har kryat på er nu i alla fall. Här hemma har det lugnat ner sig, äntligen.

    Kramar! <3

    SvaraRadera
  4. Vad kul att få höra om resan, berätta mer mer mer :P
    Vilken tur att ni kom till arlanda i tid. Kram kram

    SvaraRadera
  5. Men oj vilken nervpirrande start på resan!! Tur att ni hann i tid! Konstigt med resebyråer som inte tänker på barnen...
    Jobbigt att ni varit sjuka oxå, hoppas ni piggat på er!
    Ha en fin nyårshelg, kram Suss

    SvaraRadera
  6. Nämen nej... läser om influensa och magsjuka och skickar er massor av krya på er kramar! Ser fram emot att läsa allt om er resa!

    SvaraRadera
  7. Åh, Thailand är så härligt , hoppas ni får det mysigt kram Diana

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...