tisdag 15 oktober 2013

D som i

Drömmar, och då inte den nattliga varianten och inte kakan heller för den delen. Utan drömmar mina drömmar/önskningar om mitt liv.

Om vi bortser från att jag önskar att jag och min familj får hålla oss friska så har jag 3 drömmar som jag tragiskt nog inser aldrig kommer att slå in.

Här kommer de utan inbördes ordning.

1. Jag skulle vilja ha ett barn till, men mannen har klart och tydligt sagt nej. Jag tror inte på att övertala, eller på annat sätt försöka få till det. Utan jag får vara lyckligt tacksam över de två underbara barn jag har och tro mig det är jag, de är det bästa jag vet.

2. Jag skulle vilja vinna löjligt mycket pengar, så att jag kunde ägna resten av livet åt det jag vill

3. Jag skulle vilja bosätta mig i San Diego. Förälskade mig i staden när jag pluggade där, älskar vädret, atmosfären ja näst intill allt.


4 jag skulle vilja arbeta med träning på heltid.

11 kommentarer:

 1. Ja, både ettan och trean kanske är tuffa men va fasen tvåan och fyran - köp lotter och go for it:-) Kram Sara

  SvaraRadera
 2. Jag har nog inte tänkt så mycket på långsiktiga drömmar (är dålig på det här med att "sätta mål" överlag), men de här fyra kan man nästan adoptera rakt av! (dock Australien på 3:an, som är min förälskelse - i dubbel bemärkning med en sambo som är 50% aussie) :-)

  Hade också länge tänkt mig 3 barn och hade riktigt svårt att komma över det faktum att jag inte skulle få vara gravid och få bebis igen... Men precis som för dig var mannen nöjd - och efter ett tag blev nog jag det också. Och det finns ju fördelar med att de blir äldre och självständigare också!
  (lättare för dig att satsa på dröm nummer 4:a kanske..?)

  SvaraRadera
 3. San Diego... spännande! Den staden vet jag inte mycket om! Du får berätta mer! Nu blev jag nyfiken!

  Jag hade en kollega (lärare) som hoppade av jobbet och jobbar nu heltid på Friskis & Svettis! Modigt av henne! Många som drömmer men vågar inte! Jag håller tummarna att några av dina drömmar slår in!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 4. Härliga fina drömmar vännen, och jag hoppas att de slår in!! :-)
  Kraaaam!

  SvaraRadera
 5. Fina drömmar, mannen ville bara ha 2 och jag 3 men jag envisades så det blev 3 och det har ingen av oss ångrat...kram Diana

  SvaraRadera
 6. Vilka fina drömmar. Ibland drömmer jag om ett fjärde barn men inser att det inte kommer att bli så, inte planerat i varje fall. Men tycker inte att du ska ge upp dina drömmar eller se dem som omöjliga. Plötsligt händer det. Kram.

  SvaraRadera
 7. Drömma måste man, även om man inser att de är ouppnåeliga ibland.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 8. Man ska aldrig säga aldrig, fortsätt dröm, man vet aldrig vad som händer :). Att få jobba med träning och hälsa är en dröm jag har. Men jag känner långt från drömmen då jag är utbildad ingenjör och inte alls inom "träningsområdet", men jag fortsätter att drömma.

  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 9. Fina drömmar kära du! Jag skulle också vilja vinna pengar och jobba med hälsa/friskvård på heltid. Affirmationer ska vara bra för att få det man vill!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Sluta aldrig drömma! <3 Kram Petra

  SvaraRadera
 11. Man måste få drömma, vem vet det kan slå in..
  En lottovinst skulle sitta fin fint!!! Även om det finns längtan för ett barn till måste man nog innerst inne vara ense... Tror du han kan ge med sig ;-) här blir det inga fler barn, ja som du läste på "N"

  Kram Sandra

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...