onsdag 2 oktober 2013

À som i

Jag precis som många andra har hakat på barasara och Malins fotoutmaning i oktober ( nackdelen med att blogga från mobilen är att jag inte kan länka)..
Hur som, en ny bokstav varjedag med tiihörande foto. Vill man inte göra det varje dag går det också bra. För varje komentar till inlägget skänker jag en krona till canserforskning.

Dagens bokstav är A. Samma bokstav som min förstfödda sons namn börjar på.

Han som för alltid stulit en stor bit av mitt hjärta. Han som gör min dag, varje dag.
Min kloka stora kille som ställer frågor och har mycket funderingar kring livet, men i nästa sekund lever sig in i pirat rollen till fullo. En känslosam kille, som inte släpper in vem som helst i sitt liv. En kille som behöver mycket trygghet för att kunna blomma till fullo. En snäll och omtänksam vän, bror och son.
Jag hoppas få tillbringa många, många år tillsammans med honom och få äran att följa honom genom livet, finnas tillhands i med och motgång. Listan kan göras hur lång som helst och jag älskar honom mer än livet självt.

10 kommentarer:

 1. En finfin kille minsann och ett härligt foto :)

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Härlig bild! Och så fint skrivet av dig om din goa grabb.
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 3. så fint skrivet... och vilken härlig bild!

  SvaraRadera
 4. Så fint, jag ryser ;-)

  kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Där blev det känsligt för mig, ögonen tåras. Så fint skrivet, spara detta till honom. Framkalla bilden och skriv på baksidan <3 Kram till dig!

  SvaraRadera
 6. Vilket fint inlägg.

  Sv. ja, det är lite olika hur länge ett skov sitter i - och om jag går till doktorn för att få hjälp att häva det. Men en månad minst får man räkna med.
  Kram.

  SvaraRadera
 7. Jag blev också rörd . . . Jättefint foto och jättefina ord!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 8. Vad fint. Rörande

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...