tisdag 4 augusti 2015

Hur gör du för att bli på bättre humör?

Startade dagen med en mil i löpskorna, bästa starten jag kan tänka mig.


Sedan tog vi en tur på ön i spö regn. Prognosen spådde värme, men den nådde tyvärr inte till koster utan här har det mest regnat.

Löpning eller vilken träning som helst brukar hjälpa mig att bli på bra humör, men idag fick jag svar på ett mail jag gissar kommer leda till en försämring för min del och jag blev så fruktansvärt ledsen. När inte ens träning kan få mig att bli glad ( och ändå rör det sig inte om något livsavgörande) men för mig betyder det mycket och det finns inget jag kan göra för att påverka i den riktning jag vill då känner jag mig maktlös. 
Mannen har gång på gång påpekat att jag både varit arg och ledsen under hela dagen och ja ibland jan man faktiskt få vara det. Men hur gör du för att vända ett negativt besked till något positivt? 
Alla tips är välkomna.


4 kommentarer:

 1. Såklart att man måste vara ledsen och nere om man får ett neg besked...
  Leda till? Något som kommer att vara långvarigt för dig? Annars tror jag att man tillslut när det lagt sig känner sig bättre...
  Allt beror ju lite vad situationen handlar om men jag hoppas att det löser sig för dig...

  Så härligt med Koster, fiska krabbor är verkligen ngt mina barn älskar, blåmusslor eller falukorv gillar dom bäst då får man många ;-)

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Som du säger, träning brukar ofta hjälpa men om inte ens det hjälper ... något som får tankarna att skingras. Något du tycker extra mycket om att göra - bara för dig? Ta hand om dig. Kram.

  SvaraRadera
 3. Kramar om ♡ ........

  SvaraRadera
 4. Kramar om <3 Vad har hänt fina? <3
  Önskar jag kunde göra något för dig, kram kram.
  (skrev min förra blogg, men heter lchfinmylife på IG)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...