onsdag 14 oktober 2015

Mjölkchokladcheesecake

Jag gillar enkla och goda recept, här är tips på en god cheesecake.


Ca 12 bitar
Botten.
20 digestive kex
100 g smör

Fyllning;
3 dl vispgrädde
200g mjölkchoklad
200 g färskost, tex Philadelphia 
2 tsk vaniljsocker
100 g mjölkchoklad hackad

Garnering;
50 g mjölkchoklad hyvlad
Några röda vinbär

Gör såhär;
1. Kläm fast ett bakplåtspapper i botten på en springform, ca 23 cm i diameter

2. Botten mixa digestivekexen med smält smör. Tryck ut degen i botten av formen. Låt denna stå i kylen i ca 30 min.

3. Fyllning: vispa grädden fluffig. Smält mjölkchokladen i en kastrull. Stäng av värmen och rör ner färskosten och vaniljsockret. Låt det svalna. Blanda chokladkrämen med den hackade chokladen med grädden.

4. Bred ut fyllningen på smulbotten. Låt kakan stå i frysen i 4-5 h. Ta fram den ca 20 min innan servering. Garnera med choklad och vinbär.

10 kommentarer:

  1. Åh jösses! Så himla gott det låter :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
      1) Love Spells
      2) Förlorade kärleksformer
      3) Stoppa skilsmässa
      4) Äktenskapstavlar
      5) Graviditetsförtrollning
      6) Breakup Spells
      7) Döden
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
      via {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Radera
  2. Åh jösses! Så himla gott det låter :)

    SvaraRadera
  3. Ja, enkelt snabbt och gott ska det vara, cheesecake är ju bara såå gott. Kram.

    SvaraRadera
  4. Enkelt, snabbt och gott ska det vara, så tack för receptet :)
    Fin kväll till dig.
    Kram Pia

    SvaraRadera
  5. Hej
    Hoppas du läser detta
    Undrar
    Såg på instagram att du för länge sedan köpt en Pernilla Wahlgren klänning storlek s
    Är på jakt efter denna
    Skulle du vilja sälja?
    Den är väldigt färgglad
    Tacksam för svar
    Vänligen
    Angela
    angela@lamken.com

    SvaraRadera
  6. Jag heter Åsa Afonso, jag kommer från Göteborg, men jag flyttar till Skottland med min man, jag vill dela med mig av de här goda nyheterna om mitt liv med alla och med dem som behöver hjälp i tårtäktenskap / förhållande. Jag led i sex år, min man lämnade mig och fortsatte att ha en annan kvinna bara för att hans familj inte älskade mig, och eftersom jag inte kunde ge honom en baby, grät jag i sju år eftersom min man skilde mig. Jag letade efter stavningen som molnet hjälpte mig på nätet. Jag träffade så många trollkarlar. De samlade alla pengar utan att hjälpa mig, men den 3 juni 2019 såg jag ett online bidrag av en bra trollkarl med namnet Drigbinovia. Jag bestämde mig för att komma i kontakt med honom när jag kom i kontakt med honom, han berättade för mig att mitt problem hade lösts för att jag hade kontaktat honom, jag berättade för honom hela mitt problem och han lovade att hjälpa mig att återvända till min man tillbaka. Drigbinovia instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra så jag följer alla instruktioner och gör vad han bad mig göra efter tre dagar han berättade för mig att min man kommer att ringa mig innan jag sover den dagen och ber om ursäkt. Så snart han berättade allt för mig, ringde min man mig och bad mig att ta tillbaka honom efter sex års skilsmässa. idag delar jag det här meddelandet eftersom jag vill att världen ska veta och det är ett bra jobb, och jag är också väldigt glad över att vara gravid och för er som behöver hjälp, problem med jobb eller kampanj kontakta Drigbinovia idag och lösa ditt problem här är e-post: doctorigbinovia93@gmail.com eller whatsapp honom på jag +2348144480768 Jag lovar dig att ditt problem kommer att lösas

    SvaraRadera
  7. Det här är webbplatsen jag läste om DR ISIKOLO och kontaktade honom för att hjälpa mig att få tillbaka min ex pojkvän att gifta sig med mig och jag har kommit tillbaka hit för att skriva om honom. Doktor Isikolo hjälper dig att lösa ditt problem oavsett vad du går igenom. Jag heter Anna Oscar. Att skriva om en trollformler är väldigt konstigt för mig eftersom jag aldrig trodde att jag skulle kunna säga att jag fick hjälp av en trollformel att ta tillbaka min ex pojkvän till mig även när han lämnade mig på grund av otrohet och konstant övergrepp och vi slogs flera gånger och efter 6 månaders kontakt. Jag läste om doktor Paul från andra webbplatser och kontaktade honom för att hjälpa mig och på mindre än 48 timmar ringde min ex pojkvän mig och jag var glad att han vill komma tillbaka till mig. Vi träffades samma månad och han föreslog mig. Det var den vackraste ringen. Snälla alla här ute, Kontakta DR ISIKOLO för att lösa ditt problem åt dig och göra dig nöjd med din relation som skadar dig. Kärlek är den bästa känslan som någonsin upplevts. Maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  8. Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Jag heter Enora Lucas och mitt liv har förändrats totalt på 48 timmar. Jag kan se mig själv i spegeln och le. Jag har förtroende för mig själv och mina förmågor för första gången på evigheter. Jag har min pojkvän tillbaka i mitt liv med hjälp av Dr Isikolo. Han sa förlåt 48 timmar efter att besvärjelsen skapades. Han sa att han insåg att han aldrig riktigt ville göra slut, han kunde inte hantera känslomässigt bagage som jag bar runt hela tiden. Han sa att han trodde att han var den negativa inverkan på mitt liv och tyckte att det var bäst att lämna. Dr ISIKOLO återställer kärleken och lyckan mellan oss som han lovade och jag är ett levande bevis på vad han kan göra. Jag trodde aldrig att jag kunde få så ärlig hjälp att återställa min kärlek och lycka. Jag är mycket glad att kontakta dig och initierade allt detta att hända. Alla som har ett relationsproblem kan kontakta Dr Isikolo via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  9. Jag heter Lora Milan och jag lovar att dela detta vittnesbörd över hela världen när min pojkvän återvänder till mig och idag med all respekt vill jag tacka Dr Isikolo för att han gav glädje och lycka till mitt förhållande och min familj. Jag vill informera er alla om att det finns en trollformel som är verklig och äkta. Jag trodde aldrig på någon av dessa saker förrän jag förlorade min pojkvän, jag behövde hjälp tills jag hittade Dr Isikolo som en trollformel, och han återställde kärleken och kontakten vi delade och han försäkrade mig att jag kommer att få tillbaka min pojkvän om två dagar efter att förtrollningen har kastats. 2 dagar senare ringde min telefon och så chockerande nog var det min pojkvän som inte har ringt mig på de senaste 5 månaderna och han bad om ursäkt för hjärtstoppet och sa till mig att han är redo att vara min ryggrad tills resten av hans liv med mig. Dr Isikolo släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. vänligen kontakta DR ISIKOLO om du behöver hjälp E-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...