tisdag 22 april 2014

Veckans träning/brist i kroppen?

En vanlig vecka instruerar jag
Spinning, body step, body attack och varannan vecka spinn/bp 75.

Denna vecka har jag tagit på mig två extra pass, nämligen Functional moves tis och tors. Jag gillar variationen av all träning och extra kul är det att köra en klass som jag sällan kör, då kommer träningsvärken som ett brev på posten.

Kände tyvärr av smärtan i hälen under klassen, vilket jag annars inte gör när jag tränar. Och dagen till ära vaknade jag även upp illamåendes ( nej jag är inte med barn) utan det här illamåendet har hängt i näst intill ett år nu, från och till och kommer när jag minst anar det.
Kanske inte det mest optimala att köra klass när jag mår illa, men av någon konstig anledning försvinner illamåendet under klassen och kommer snällt tillbaka när klassen är slut. Kan jag ha någon brist i kroppen?

Har du några bra förslag är det mer än välkommet.


15 kommentarer:

 1. Nej, jag vill ha den andra telefone. grrr =)
  Så snygga tights :P
  Jag vet tyvärr inte vad det kan vara, men ska fundera. Jag hoppas du kommer på vad det kan vara så du slipper detta mer <3 kram till dig!

  SvaraRadera
 2. Älskar också dina tights!!

  Vad trist med illamående :-( Är det hungerillamående? Jag kan ibland känna ett riktigt sug (på gränsen till illamående) på morgonen, och såklart extra mycket om jag har kört många pass. Ligger liksom efter med näringsintag känns det som. Och du har inte magkatarr? Kan ju ofta förvärras när man ligger ner. Bara en tanke. Hoppas du blir av med det snart!

  Kram Nina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte hunger illamående, ofta blir det så illa så att jag kräks. Yes jag har magkatarr, men då brukar det göra ont i magen också ;0(
   Kram

   Radera
 3. Nu blir jag orolig för dig! Lyssna till din kropp och våga säga nej fast du tycker det är kul! Vi borde dela på träningen!!

  KRAM fina du! Anna

  SvaraRadera
 4. Ibland undrar jag hur du hinner dina pass men så kom jag på mig själv att jag tränar ju jag med några ggr i veckan och hur jag hinner nä det vet jag inte alltid...
  Ett år känns rätt länge att ha illamående känningar, kanske ska du kolla upp det!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Usch så kan du ju inte ha det :(
  Men...Har tyvärr inget tips annat än gå till VårdC & ta lite prover/Kram

  SvaraRadera
 6. Oj vad du tränar! Jag vet att det är ditt jobb, men tänker ändå att kan det verkligen vara bra? Kanske säger kroppen ifrån nu? Jag tycker du ska ringa 1177 och kolla upp det där. Att gå och må illa till och från under så lång tid är nog inte bra. Kanske ett enkelt blodprov ge några svar.
  Ta hand om dig!
  Kram Helén

  SvaraRadera
 7. Oj.. det blev några pass det!! Functional Moves låter kul .. är det lite dans!? Jag hade en arbetskamrat förut som ofta var illamående. Hon hade brist på B12 och jag vet att vi pratade om att hon trodde att det berodde på det.
  Vet inte alls om det berodde på det men när hon blev bättre på att ta sina sprutor försvann illamåendet. En tanke bara som kom nu när du berättar..
  Och håller med de andra!! Snygga tights!!
  :)

  SvaraRadera
 8. Jag har ju också illamåendet och i mitt fall är det stress. //Joanna

  SvaraRadera
 9. Och jag har också kräkts, men de har varit ner med kamera i magen och röntgat hjärnan och de hittar NADA. Men nu då jag börjat varva ner - så mår jag mindre illa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är inte stressad men mina kollegor tror att det beror på att jag inte är tillräckligt stimulerad på jobbet/ vill göra något annat. Kram

   Radera
 10. Nej men, det där lät ju inget vidare. Känns som det kanske är något som bör kollas upp.
  Härligt med så varierande träning, det gillar jag med :).
  Ha det! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 11. Gluten, har du kollat?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte mer än att jag helt uteslutit det ur kosten, även laktos under en tid. Ingen skillnad😞

   Radera
 12. Tråkigt att må så där! Ifta så brukar konstiga grejer ändå vara kopplade till stress. Det kan ju vara väldigt svårt att upptäcka stressen själv nrä allt är så kul och positivt. Hoppas du slipper det så småningom.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...