2 ägg
11/2 dl socker
1 1/2 dl vetemjöl
1-2 äpplen
Kanel
Smör
1. Vispa ihop ägg och socker
2. Blanda i vetemjölet
3. Smöra en liten ugnsfast form
4. Sätt ugnen på 175 c
5. Häll över smeten i formen och tryck i äpple klyftorna i smeten.
6. Pudra över kanel och skiva över lite smör om du vill
7. Grädda i 40 min, eller tills kakan fått fin färg.
Servera med vaniljgrädde.
- Posted using BlogPress from my iPhone
Vilken fin form! Vart har du köpt den?
SvaraRaderaÅhlens här i stan.
RaderaÅh vilken superfin form!!
SvaraRaderaBlev alldels kär i den när jag såg den =)
RaderaPajer i all ära, men "kakor" är nästan godare! :-D
SvaraRaderaPS. Elaka dig att läskas med så härliga foton nedanför. ;-)
Jordgubbar. ÅÅÅÅÅHHHH, saknar!!! :-(
Kram M
Eller hur, men snart är det ju sommar igen. Eller??!
Raderakram
Mums!!!! Då vet jag vad jag ska göra i helgen!
SvaraRadera=)
RaderaSka gärna prova! Kram
SvaraRadera;O)
RaderaÄppelkaka är min favvofika!
SvaraRaderaSärskilt på hösten.
RaderaHär är en till som kommer att fixa den i helgen! Ingen tvekan!
SvaraRadera;O)
RaderaÅh vad gott! Och formen var ju hur fin som helst! :)
SvaraRaderaPS. Byxorna kom igår! Kram
Å vad bra!
Raderakram
Ser ruggigt gott ut :)
SvaraRadera;O)
RaderaAtt man ser sånt här gott och inte alls blir sugen måste ju bero på att man ätit för mycket (svullat) hela dagen.... Det ser väldigt gott ut, men just nu är jag såååå mätt haha.
SvaraRaderaHaha, ja förmodligen!
Raderahttp://www.recept.nu/elisabeth-johansson/efterratter-och-godis/agg-och-mejeri/fudge-med-jordnotter-och-marshmallows/
SvaraRaderaGott tilltugg!
Mums
RaderaTackar för ytterligare ett smaskigt tips! Provade rödbetorna du tipsade om (med chevreost)-Oj vad gott det var! Mäktig smakupplevelse.
SvaraRaderaJa visst var/är det gott!
Radera