måndag 15 december 2014

Julgodis

Enkelt och mycket gott julgodis tycker jag att trillingnöten är.

Och det allra bästa är att jag nästan får alla för mig själv.



Jag brukar använda mig av en påse hasselnötter och 400 g marabou choklad.

Gör såhär;

1. Torr rosta nötterna i en stekpanna.
Lägg dem sedan i en kökshandduk och gnugga bort skalet.



2. Smält chokladen över vattenbad, häll i alla nötter och täck dem med den smälta chokladen.

3. Ta upp nötterna tre och tre, forma dem som du vill ha dem.

4. Låt svalna. Doppa dem sedan i resten av chokladen och låt svalna igen.

Försvinnande gott.



11 kommentarer:

  1. Så gott... de har väl plockat bort trillingnöten ur Aladdinasken dessutom? Kram.

    SvaraRadera
  2. Enkelt och gott!! Passar mig perfekt att fixa!

    KRAM Anna

    SvaraRadera
  3. Så gott och enkelt..och precis som Villa Freja skriver så är den borta från asken!

    Kram Sandra

    SvaraRadera
  4. Så gottit & fina ♡ ...
    /Gottekramar!

    SvaraRadera
  5. Tyvärr tål jag ju inte hasselnötter, men man kanske kan göra med cashew istället. Men dina såg riktigt fina ut!
    Kram Helén

    SvaraRadera
  6. Låter smarrigt! Perfekt komplement nu när trillingnöten försvunnit från Alladin-asken :) Kramar

    SvaraRadera
  7. Ja, det har jag ju glömt att göra. Det är ju så gott! Får bli till att fixa sådana i helgen. Tack för påminnelsen :).
    Ha det gott! Kram Jennifer

    SvaraRadera
  8. Knas, vet att jag kommenterade här en gång om att jag ska göra sådana. Den kanske inte kom fram =( Nu skulle jag in och höra hur det är med dig?
    Hur har det gått för din vän? <3
    HAr du några bra tips på låtar man kan ha som uppvärmning på spinningen? kramar

    SvaraRadera
  9. Mums :), pst du har missat nåt hos mig kram Diana

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...